Onsdagen den 9 / 2 2011 Ny vecka har passerat

Efter den händelserika helgen som jag berättade om förra veckan, har det gått en vecka till och det gör ju att tiden till målet minskat med en vecka, bara 77 veckor kvar tills trolig uppsättning på väntelistan för ny transplantation, "är ju snart dags".

Tillbaka till vad som hände under v.5. Denna vecka var en mellanvecka där det inte var så mycket olika saker att passa utöver de vanliga dagliga sysslorna.

Måndagen var en dag med ganska mycket vila som det alltid blir efter en aktiv helg, man har det då mycket jobbigare med andningen, då är värdena på blåset lite neråt igen, så fort man ska utföra några enkla saker så blir det pust och flås direkt.
På måndagar slutar Linda skolan redan vid halv 12 så då får man lite trevligt sällskap på eftermiddagen, och så tar vi lite siesta framåt 2-tiden, efter den blir det att fixa lite mat.

Tisdagen blir denna vecka den händelserikaste dagen, för efter morgonbestyren, kom Anna hem för lämna av lite hundar, så då fick man två fyrbenta sällskapsdamer att kela med, hon skulle in till stan och göra lite ärenden.
Så idag blev det skjuts av henne till sjukgymnastiken, den funkade kanonbra, både skjutsen och gymnastiken.
Nu märks det där också att man höjt sin prestanda ett snäpp, vilket känns helt underbart även om det bara är någon procent bättre, ibland är det faktiskt så att det känns jobbigt för musklerna innan luften tar helt slut.
Var en tid sedan det kändes så.

Onsdag,Torsdag hände inget speciellt, men på fredagen fick jag ett trevligt besök mitt på dagen, för då kom min härliga jobbarkompis Carina med fikapåsen i högsta hugg, och ville ha kaffe.
Det blev en trevlig pratstund som varade i ungefär 1 kopp, påtår, 3-tår, 4-tår till och med tror jag, eller för att säga 2 ½ timme där vi ventilerade det mesta. Hon hade också med sig en del böcker som jag fick, frågan är bara när man ska hinna läsa dessa, nu när man blivit bloggare. Tack så jättemycket Carina.
Blev lite sittande på rygg efter detta besök innan det blev dags att tänka på lite middagsmat till Anki och Linda, innan de skulle på innebandymatch, Linda skulle spela borta mot Älmhult. Kvällen fortlöpte med postkoden och Lets Dance på Tv tillsammans med Pepsi (katten) och en öl, innan de kom tillbaka. "Hurra luften räckte hela dagen".

Lördagen var en lugn dag för mig, fixade lite justeringar i duschblandaren, för det blev inte riktigt varmt vatten när man duschade. Däremot för min kära hustru var det en dag fylld av eget arbete, såsom städning, fönsterputsning, och se, det blev jättefint här hemma som vanligt. På kvällen blev det lite kvällsmys med en god köttbit och Hasselbackspotatis, perfekt tillagat av Anki, lite vin eller öl till detta samt sällskap av Linda och Erik, så förflöt lördagen, en bra dag med bra blås.

Söndagen blev som han med skägget ovanför molnen en gång i tiden har sagt, vilodag.
Framemot kvällen kom Anna med resväska och hundarna Lowa och Milwa för att för en tid på 10 veckor flytta hem till Mamma,Pappa och lillasyster eftersom hon skall praktisera i en butik Växjö. Det blir lite dyrt och jobbigt att pendla mellan Uthövdan och Växjö, så nu har vi en inneboende i veckorna.

Nu är det slut för denna gången, men kommer tillbaka imorgon med lite nytt från backspegeln, och då blir det mer spännande än vad denna veckorapport hade att bjuda på.
Tack alla som följer detta, jag tycker det är jättekul att höra att så många tar sig tid att läsa min blogg, och de trevliga kommentarerna som kommer.

Var rädda om Er och alla andra. Hejdå från Stig





Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0