130626-130629

Onsdag den 26/6

Kändes när man vaknade att det kunde bli en jobbig dag, eftersom det var mycket gurgel i halsen redan, tog min inhallation innan frukosten och hade lite framkallande hostattacker för att det skulle hjälpa lite.

 

Låg kvar under täcket fram till elva och vilade,hostade och harklade upp slem, var fruktansvärt jobbigt för andningen också.

 

Resultatet blev riktigt hemsk huvudvärk och var nästan omöjligt att få i sig lunchen eftersom det hostade hela tiden. Fick hosta och sen kasta in lite mat emellan och hoppas man hann svälja innan nästa attack.

 

Blev sen sista injektionen med antibiotikakur nr 2. För att från imorgon börja med att inhallera den istället, alltså ny kur i 3 veckor till, men den kan jag ta med mig hem och sköta själv.

Pratas lite om hemgång på tisdag, men känns som jag då måste samla mycket kraft över helgen.

 

Efter en stunds sovande på eftermiddagen och sen kvällsmat så försvann hostandet och slemmet var borta. Så nu blev man betydligt piggare och kvällen funkade bra, men somnade redan vid 23.00.

 

 

 

Torsdag den 27/6

Idag kändes det ganska bra att vakna, lätt att andas och gott med frukost. Blev dags för nya inhallationen och den var lite stark och retade upp hostan en aning, tog 10 minuter ungefär att få ner den i lungorna, enligt läkaren ska den faktiskt bita på den bakterie som de säger är resistent.

 

Efter inhallationen blev jag trött och vilade en timme före lunch, kändes lite trött och harklig hela eftermiddagen.

Men hade ändå en kul eftermiddag, för Mita var uppe en stund vid 2-tidenoch sen ringde Hasse och undrade om jag orkade prata en stund, visst sa jag, så han kom lite efter tre.

 

Åt kvällsmat och slappade lite, hade börjat rossla i halsen igen, när jag satt och spelade på datorn så kom Anki också hit en runda och höjde humöret ett par tum, blev en lätt och bra kväll efter det.

Somnade ovaggad vid halv tolv.

 

 

Fredag den 28/6

Oj oj oj, vaknade med världens huvudvärk och småont i hela kroppen. Fick i mig ett par alvedon och fortsatte vila en stund, frukosten fick vänta.

Efter en halvtimme började det kännas lite bättre så nu försökte vi med frukost, fick en annan värktablett också.

 

Inhallerade antibiotikan och tog mina piller, började släppa i huvudet, jag kommer ihåg när jag började med denna medicinen förra gången, då var det likadant de första dagarna.

Lunchen serverades, Kycklingklubba med oskalad potatis, lite lata i köket.

 

Sov min vanliga middagslur fram till två, för då är det dags för lite mediciner igen.

Kaffet är alltid välkommet sen. Beställde in gastuben till rollatorn så jag kunde gå ut i korridoren och sprätta lite. Blev 3 dubbelvändor och även ett tiotal pauser men gick en halvtimme ungefär.

 

Blev sen lite hantlar och slapp på sängen, fram tills kvällsmaten. Blev sen sittande på sängen och lekte med datorn och ett öga på Tv:n tills det var dags för inhallationer och piller och kvällsfika, ett körigt pass fram till åtta, sen blir det ledigt.

 

Även denna skitdag slutade i dur fast man inte trodde det på morgonen, men så är det. Skönt att det oftast rättar till sig innan man ska lägga sig, så man får sova riktigt. Somnade 00.35.

 

 

Lördag den 29/6

Mycket bättre morgon idag, de tog lite kontroller och sen slöade jag tills frukosten kom, men blev bara en kvart för idag var de snabba med min bricka.

Var ju faktiskt riktigt gott med mat, nu till det som inte alltid är gott, men nödvändigt säger de, piller och inhallationer.

 

Förmiddagen innehöll en hel del hostattacker som gjorde att kraften sinade, men skulle ju ändå inte göra något mer än att vänta på lunchen, förutom att följa svärsonen Erik och codriver Ninas framfart i rallyskogarna kring Gislaved.

 

Lunch och vila, sen dags att ta sig ut i korridoren och promenera en runda, kollade hästarna på tv men de som vi trodde på vinglade ju runt som vanligt, så inget tillskott i kassan där.

Men däremot gick det kanonbra i rallyt, även om det var en som kört av kraftigt och tävlingsledningen stoppade sträckan för ambulansen var tvungen att komma in.

 

Efter lång väntan kom de äntligen igång igen, och då kunde jag se att Erik och Nina hade vunnit klassen och 11 totalt av 160 startande. Jätteduktigt.

 

Fika och inhallation, ögondroppar och piller var del 1.

Del 2, kvällsnöjet fick bli Sommarkrysset på tv och en påse bilar, passade ju bra efter rallyt, ha ha.

 

Avslutningen blev Candy Crash och sen kom John Blund redan vid halv tolv idag.

Nu är det slut för denna gången, tack för att ni läser min blogg, och så hoppas vi på fint semesterväder, kram på Er


130624-130625

Måndag den 24/6

Idag skall det hända saker, hoppas man är så okej att man klarar att göra gråstarrsoperationen.

Kände mig i ganska bra form, åt frukost och mediciner samt inhallerade, allt för att det skulle fungera så bra som möjligt.

 

Vilade en timme efter frukosten, sen ringde kompisen Bengt och undrade om jag orkade med lite besök, jo då det gör jag svarade jag så han var uppe en stund mellan elva och tolv.

Åt middag med god aptit, slappade en kort stund innan de skulle köra upp mig till ögonoperation, skulle vara där 13.30.

 

Blev rullstol med vidhängande syrgas, väl framme så fick jag droppar i tre omgångar och sen var det till att vänta, dels för att de skulle verka och för att det var sex patienter till  väntrummet.

Rullade på enligt löpande band principen men tog ändå tid, efter en timme och en kvart började det bli jobbigt att sitta i rullstolen och vänta.

 

Nu när det var nästan bara jag kvar så började jag känna behov av en toalett, sköterskan hjälpte mig in på en sådan, samtidigt kände jag att lugnet försvann, andningen började stegra sig rejält.

 

Tog mig över till toastolen försökte slappna av, gick så där men fixade det jag skulle göra, sen började tankarna glida iväg för jag hörde att de väntade på mig, nu gick andningen i topp, bara satt på toan och flåsade, sköterskan kom in och försökte lugna mig men med dåligt resultat, hon hjälpte mig med torkningen där bak, så jag kunde få upp byxorna.

 

Lugnade sig inte i andningen så hon ropade att de skulle köra fram en brits som jag kunde lägga mig på, efter ytterligare fem minuter hade jag kunnat varva ner så de hjälpte mig till britsen. Tog en stund till innan jag kunde svara läkaren på hennes frågor om vi verkligen skulle göra operationen idag eller att det skulle bli en ny tid, nej vi måste försöka idag blir inte lättare vid ett annat tillfälle.

 

Jag bad om att få ligga och vila en kvart så kunde de kanske ta någon annan emellan, det gick hon med på. Efter en dryg kvart kom hon ut och kollade hur jag mådde, hade lugnat ner mig helt ok.

De körde in mig i salen liggande på britsen, flyttade mig sedan i lugnt och makligt  tempo över till operationsstolen, var  som en tandläkarstol som de sedan sänkte ner så man låg plant.

 

De förberedde samtidigt som en sköterska gav mig bedövningsdroppar i ögat och tvättade med sprit runt ögat och i ansiktet, spolade en massa vätska  ögat. La sedan en duk över ansiktet med ett hål för ögat som klistrade fast sig runt ögat. Satte dit någon klämma som höll upp ögonlocket.

 

Spolade en massa vätska igen, kändes lite konstigt att det rann vatten i ögat men man blev inte blöt. Tände sen en stark lampa som man skulle titta på, började sen att göra något men kändes absolut ingenting, tog bort gråstarren med ultraljudsteknik och när allt var borta så placerade de en ny lins på ögat och donade lite med olika vätskor och sen var det klart, effektiv tid cirka 20 minuter.

 

Under denna tiden hade andningen varit jättelugn och inga host eller harklingar, var nog hyperkoncentrerad.

När jag sen flyttade mig till rullstolen så fräste andningen igång men bara lite, sen kom de och hämtade mig och körde upp mig till avdelningen. Då var klockan lite över fyra.

 

Vila och antibiotika samtidigt, kvällsmat och inhallation samt två alvedon för nu började det värka lite i ögat när bedövningen släpper, sen var vi ifatt rutinerna.

Satte på tv:n och märkte direkt vilken skillnad efter bara någon timme, kunde läsa texten och se färger helt klart, otroligt härligt att något kan bli bättre.

 

Tack Mita för du tjatade på mig, och dessa underbara människor som hjälptes åt att fixa det trots mina problem. Nu finns det ju en sak att vara lycklig över. Somnade gott vid 00.30.

 

 

 

Tisdag den 25/6

Matlust idag, längtade efter frukosten och åt med glädje. Blev däremot ganska förmiddagstrött så det blev en tupplur. Hade mycket rassel och slem i halsen, kändes jobbigt men förklaringen låg nog i att jag omedvetet höll igen slemupphostningen igår.

 

Anna messade att de tänkt komma upp en stund om jag orkade, klart man gör.

Läkarna kom och rondade med lite nya nyheter, från och med  torsdag skulle jag börja med inhallationsantibiotikakur på tre veckor  framåt, men den går att hantera hemma så blir jag bättre så får jag nog åka hem nästa vecka.

 

Däremot vet jag inte varför det inte tas några prover längre för att kolla crp och blodvärde mm. Man kan tro att de lagt ner och kör på lite måfå så länge, kan förstå dem när det inte går att hitta något som biter på bakterierna. De kämpar nog lika mycket som jag.

 

På eftermiddagen kom det tre underbara tjejer och hälsade på, jättekul, Anna, Linda och Maja.

Jag var lite trött och hög i andningen men jag tror inte att jag var för frånvarande mens de var här.

 

Fick besked om att det skulle vara vårdplaneringsmöte imorgon vid 10.30 så ringde till Anki och talade om det så hon kunde vara med.

Samtidigt som hon skulle ta med inhallationsutrustningen till den nya medicinen.

Svärmor Karin ringde och pratade en stund.

 

En totalt jobbig och tröttsam dag men förklaringen ligger väl i gårdagens kraftansträngning hoppas vi.

Sjukgymnasten var inne två gånger men vi fick hoppa över träning idag.

Blev lite lättare framåt kvällen så blev ändå inte sovdags förrän 24.00 efter ett långt socialt samtal med nattsköterskan om lite allt möjligt.

 

Dagens händelser får vänta tills imorgon, är för trött för mer skriv.

Tack och hej, kram från mej.


130621-130623 Midsommar

Fredag den 21/6

Midsommaraftons morgon, solen skiner och jag känner mig i hygglig form innan jag hittat på något, mer än att de kollat syret, det låg på 95 %, kan undra om det är sant.

 

Så kom medicin och illamåendet i samma andetag, fick ett piller mot illamåendet och sen väntan på frukosten, blev bättre efter en stund och en timmes vila. Vid tio var man tvättad och påklädd för att klara årets längsta dag.

 

Erik, Tobias och Maja kom upp och hälsade på och önskade glad midsommar vid elva, och Maja var på riktigt lek/bus humör gick med på att sitta i sängen och greja med syrgasslangen och min inhallator, tyckte det var intressant. Tack för titten.

 

Lunchdags med sill och nypotatis skulle bli kanongott, men en stor besvikelse infann sig när man såg 2,½ sillbit och 1 st liten nypotatis, 2 dl gräddfil som flöt runt på hela tallriken. Detta var enligt min  mening något av det sämsta de presterat i detta kök, ändå har jag varit här ganska mycket de sista åren.

 

Nästan alla patienter hade fått 1 potatis, någon hade fått 2, i vanliga fall brukar det ligga 4-6 små potatisar på tallriken.

 

Sköterskan ringde till köket och undrade vad som var menat med detta, fick väl ett svar ungefär som att är det något fel så får vi väl rätta till det nästa gång, nästa gång är ju ett år framåt. Idioter i lasarettsköket är det ända jag kan säga. Varför inte skicka ner en skål med potatis direkt.

 

Fick min antibiotika och somnade till en timme, fikade och var sen ute i korridoren och gick.

Kvällen blev ganska jobbig fram till läggdags för då piggnar man alltid till, kollade TV.

Somnade en halvtimme in på midsommardagen.

 

Lördag den 22/6

Vaknade med massor av segt slem som ville upp, mådde illa och frös.

Skulle det bli en sån dag, kunde ju tro att man firat midsommar på gammalt vanligt vis, för då hade man ju dessa symptomer denna morgonen.

 

Fick anti må illa tablett och kollade tempen, lite feber var det, kröp under täcket igen och fick be dem komma med frukosten senare för nu hade den inte kommit ner, somnade en halvtimme och mådde bara lite bättre, försökte få i mig mat men blev halva gröten och halva ägget sen var det stopp.

 

Låg sen hela förmiddagen och mådde skit, försökte få i mig middagen men det gick inte heller, ingen matlust och när jag provade lite på kycklingen så var den dränkt i rosépeppar, staaaarrrrkkk för mina smaklökar. Fick 4 potatis idag, konstigt va. Åt upp efterrätten så det blev lite i magen.

 

Vid fikatiden kom Anki upp och då höll jag bara på att harkla mig, släppte lite efter att man fått kaffe. Pratade lite om vad de hittat på igår, men de hade skött sig allihop, bara det att de hade alla olika sillsorter utom matjesill som Anki älskar, men de hade mycket annan god mat så hon var nöjd.

 

Kvällsmaten var skinkjanssons som jag åt upp hela portionen, Hade fått energi och livskick när Anki hade varit här. Fick också en dos av svampmedicin efter maten.

 

Detta tillsammans gjorde att kvällen blev helt otrolig, jag mådde så bra som jag inte gjort på månader, gick till toa, stod och pratade, var uppe och gick och allt gick jättelätt, kunde tro att det var dödsrycket, men så får man inte säga. Mådde bara så bra.

 

Söndag den 23/6

Denna natt har innefattat någon typ av intervallträning, har vaknat till och kollat klockan en gång i timmen och sen somnat direkt igen, och ändå ganska pigg på morgonen.

 

Fick min inte må illa tablett för säkerhets skull och det var nog bra för idag var frukosten ännu senare.

När den kom var jag faktiskt hungrig, gröt, ägg och kaffe slank ner. Lite kontroller, syre 92 % och nu kommer vi till det tråkiga, vikten har minskat med 2,5 kilo under den tiden jag haft infektionerna.

 

Var uppe och gick samt tränade lite med hantlarna på förmiddagen eftersom det funkade hyggligt bra idag också.

Åt upp hela portionen med dillkött och potatis, det var jättegott + nyponsoppa och glass till efterrätt.

Blev sen vila på kudden tills klockan blev 2, fika, hästar på tv och sitt i sängen.

 

Kvällsmaten slukades med bra matlust också, svampmedlet har hjälpt. Blev 3-4 vändor i korridoren kväll, klarade 25 meter utan att stanna och vila, ändå inte så flåsig.

Men har haft 2 omgångar med harklingar och hosta på en halvtimme var, det suger kraft.

 

Nu är klockan 22.35 så nu ska jag krypa ner under täcket och lägga ytterligare en version av midsommarhelg bakom mig. Och ser fram mot min starroperation imorgon 13.30

 

Har ni haft det lika bra eller bättre än jag i helgen så ska vi vara nöjda.

Kram på Er alla /////


130618-130620

Tisdag den 18/6

Dags för stora provrörsmorgonen, prover till Lund och prover till läkarna här. Så vid halv åtta kom de och fixade det, sen blev det till att ligga och vänta på frukosten tills man blivit så hungrig att man tappat matlusten. Kom vid halv nio, fick i mig den till slut.

 

Hade också pratat med Lund och då bestämde vi att jag skulle ta mig ner till lungmottagningen och göra ett blåstest (spirometri) och väga mig på deras våg för att jämföra dessa värden med vad de var för ett och ett halvt år sen, senast jag gjorde provtagningar där. Blåset var nästan på dl samma värden som då och vikten var ett kilo lägre, 55,3 kilo idag.

 

Läkarna var inne och frågade hur det var idag, jo det kändes ganska bra nu när jag fått i mig piller och mat, samt vilat frukost en timme. De talade om att jag skulle vara kvar över helgen och inta antibiotika fram till måndag.

 

Eftermiddagen blev lite middagsvila, antibiotikan, fika, träning med sjukgymnasten och prata lite med Anki. Linda ringde också. Kvällen gjorde väl inget större väsen av sig utan snabbt var klockan sovdags, och därmed var tröttheten som bortblåst. Blev data och tv tills klockan var 00.15, sen sov.

 

 

Onsdag den 19/6

En trött och lite småjobbig morgon med mycket hosta och slem, jobbigt med frukosten men blev lite i magen ändå.

Ville bara sova, och så blev det också fram till elva för då tyckte jag att jag var tvungen att leta mig upp.

 

Tvätt och kläder på innan läkarna var inne och vände, hade inget nytt att komma med men fick en liten vink om att flåsandet efter minsta ansträngning kommer nog inte att försvinna även om man tränar upp sig, men blir lättare att hantera, detta eftersom lungorna är ganska skadade efter alla infektioner.

 

Eftermiddagen var fullbokad, skulle till frissan vid halv tre så de lovade att komma tidigare med antibiotikan, brukar få den vid 14.00 men skulle bli vid 13.00 istället, för det skulle sättas en ny nål också vilket kan ta en halvtimme innan de hittar något bra ställe som funkar.

 

Vid kvart i två hade ingen kommit, så jag ringde på klockan, vi är på väg sa de då. När hon kom ville hon börja med att sätta nålen, men jag tyckte när de nu kom så sent att de skulle kolla om den som satt där funkade så kunde de ju ge medicinen i den och sen sätta den nya imorgon eftersom den bara används en gång om dagen.

 

Den funkade, så hon kopplade dit droppet som tog 20 minuter att pumpa in, nu var klockan 14.00 så det skulle ju funka då. Var klart vid tjugo över, så då kom de med rullstolen och körde ner mig till frisören. Var lite uppstressad i andningen när hon tvättade, men lugnade sig så det gick snabbt och bra även med klippet.

 

Åter hemma på rummet och sängen för att fika och ta igen sig en stund. Slumrade lite så jag hörde inte ens när Anki kom. Hon hade med sig koncentratorn som jag har hemma, för jag tycker den har sämre effekt än när jag använder tuben eller den jag får på lasarettet, så nu ville de kolla den.

 

Vi pratade lite hur det gått för henne i lägenheten med sånt som ska borras upp på väggar och tak, och även lite om midsommarfirandet, vi var ju bjudna till Anna och Tobbe.

Jag är ju nu bjuden på landstingets firande på avd. 5, sal R, och Anki får nog trevligt hos Anna och Tobbe, för det är ju rallyfolk alla som är där.

Torsdag den 20/6

Vilken natt, kunde inte somna förrän vid ett, och vaknade sen till av att dörren öppnades och taklampan tändes vid halv tre och en annan patient kom in och trodde det var toaletten, nej det är dörren bredvid sa jag så då släckte han och gick.

 

Tog en stund att somna om, och vid fem var det dags för mig att leta toalett, sen somnade jag och sov till åtta utan att någon väckte mig. Var pigg då, så jag steg upp och tvättade och tog på mig kläderna innan frukosten kom. Efter den kom tröttheten igen, somnade till klockan elva.

 

Kom då en sköterska och satte en ny nål och sedan kom läkaren och talade om att de beslutat att efter helgen skulle jag börja med inhallationsantibiotika, den kan jag ju sköta hemma. Sa också att crp.et hade gått ner till nitton, men är en bit kvar tills det är bra.

 

Har idag mått både bra och varit seg och trött, men har ju inte hänt någonting extra på hela dagen, tog tag i mig vid halv sju ikväll och gick tre tur och retur i korridoren innan fikat, sen blev det bloggskrivande nu ikväll.

 

Nu är klockan 22.10 och dagen innan midsommar.

 

God Natt och kramar till Er alla, önskar alla bloggläsare och deras vänner en Trevlig Midsommar med bra väder och lagom med sill och nubbe.


130617

Måndag den 17/6

Kändes hur härligt som helst när man vaknade, låg bara och njöt med bara näsan över täcket en lång stund. Skramlade i dörren vid halv åtta för kontroller och pillerinläggning, med inhallation.

 

Väntade sen på frukosten, men klarade mig även från illamåendet idag.

Tog sen vägen till toa, gick lätt idag med andningen som höll sig på en vänlig nivå, och kunde nästan direkt ta på mig kläderna och satte mig i stolen, så de kunde fixa till bäddning och lite dammande.

 

Läkarna kom och pratade, hade väl inget nytt att komma med, men tyckte ju det var bra att jag bättrat mig, även om de varit skit i början av helgen. Antydde att antibiotika till  torsdag och sen prover, vilket gör att dansa runt stången blir nog på 6:e våningen på Hotell Strandvägen.

 

Har också själv bestämt att det är bäst så, så det verkligen blir färdigbehandlat denna gången, finns ännu ett skäl att vara kvar trots det är midsommarhelg är att på måndag skall de operera bort gråstarren i mitt ena öga, och får då inte vara infekterad, så hoppas de hinner få ordning på mig.

Risken att klara det är ju givetvis att vara kvar här och inte åka hem och hitta nya virusar.

 

Var inte mycket mer som överraskade denna eftermiddag och kväll utan mådde fortfarande lika bra med lugn andning och avslappnat sinne.

Gick tre vändor i korridoren och satt på balkongen och njöt lite i solen.

 

Dags att krypa ner i sängen och kolla nostalgifilm, Bond.

Somnade vid 00.30, svårt att somna tidigare.


130614-130616

Fredag den 14/6

Natten lugn och bra, morgonen likaså, kontroller vid 07.15 och ett stick i armen.

Slumrade till en stund, sen satte magen igång och mådde lite tjuvtjockt, väntade in maten och pillerna, fem minuter efter maten kom så stod de i dörren och skulle sätta ny nål och ge antibiotikan.

Då bad jag henne faktiskt att vänta en kvart tills jag fått i mig maten.

 

Kändes bra att få äta varm mat, och hinna lugna ner sig en tum emellan de olika sakerna som pågår.

När nålen var där och medicinen på plats så satte jag mig i fåtöljen och gjorde lite övningar med hantlen.

 

Läkarna kom efter en stund och de berättade att värdena hade blivit bättre vilket de säger varje gång men ändå känns det inte så. Crp-et hade sjunkt till 40, och blodvärdet hade blivit lite bättre.

Jag ställde en massa frågor till dem varför det inte går att sätta in starkare medel som klarar att ta bort bakterierna, eller behandla längre tid.

 

Måste ju finnas något man kan göra tycker man, hjälper det att jag kämpar och tränar, blir det någonsin så bra att man kan känna glädje av att göra något eller alltid tycka att det är så jobbigt att åka någonstans så man struntar helt och hållet i det för det känns så mycket skönare att bara ligga på sängen och andas så lugnt man kan.

 

Just nu är det inte ens kraft att hälla upp ett glas vatten utan att det kör ihop sig och man måste stå och pusta flera minuter, plocka fram tandborsten och borsta tänderna kräver full koncentration för att orka med de minuter det tar. Låter gnälligt, gäller att försöka kämpa sig upp igen.

 

Efter middag blev det dags för antibotika igen och sen 1 timme sov. Vaknade av att det var kaffe på gång, drack kaffe och sen fick de hämta syrgastuben till rollatorn för nu skulle gubben ut och gå.

Största viljan och envisheten påkopplad, gick korridoren fram och tillbaka 2 gånger, ca 60 meter med paus var femte meter, men jag gick. När man lugnat andningen kändes det lite bättre med luften.

 

Mådde hyggligt bra hela kvällen med dator, TV och telefon som kompisar, började tröttna framåt halv elva, nattade mig och myste en stund tills sista antibiotikan var inmatad vid 24.00.

 

 

Lördag den 15/6

En morgon med en lika trött sak som försökte bända upp ögonen vid halv åtta. Togs lite kontroller, syremättnaden var bra, 92 % och blodtryck fanns det också samt lite feber.

Lite illamående men inte så allvarligt utan att jag fick i mig frukosten, förutom detta otroligt torra bröd, närmare knäckebröd än vanligt ljust bröd i torrhet.

 

Låg kvar under täcket hela förmiddagen och småfrös med lite småkrämpor här och där i kroppen, kopplade upp datorn för att följa rallyt Dackefejden live. Båda svärsönerna var ju med och tävlade.

Fick på mig byxor och tröja strax innan middag så man var klädd tills maten serverades.

 

Dags för tankning i armen, dropp 20 minuter, sen tog faktiskt tröttheten över och det blev 1,5 timmes sova innan kaffet. Efter det och lite pustande och stånkande kom man igång och kände sig lite bättre, men bara lite.

 

Fick kvällsmat men ingen matlust var medskickad och det var ju lika bra det för de serverade gravad lax med cos-cos, lax får jag inte äta och det andra kan inte vara mat.

 

Fick två frallor med ost och en kopp kaffe istället, var helt klart bättre. Sen smög sig kvällen iväg med hjälp av Tomas Ledin show på tv-n. Resultaten från Dackefejden kollades och Växjöförarna höll sig framme, Svärsonen Erik och codriver Nina körde otroligt bra, Blev fyra totalt av 190 startande. Grattis. Tävlingen funkade jättebra, döttrar och fru samt många andra såg till det.

 

Och efter det kollade jag Midnattssolstravet från Boden, och vi fick in sjuan, yeeessss, 80 kr blev utdelningen.    Somnade vid 00.30.

 

 

Söndag den 16/6

Söndagsmorgon på hotellet innebär inte så mycket skillnad mot lördagen, så lite kontroller och frukost sen vilar man vidare. Eftersom det givetvis kom en period med illamående även idag så gav de mig ett intemåillapiller. Det hjälpte faktiskt efter en stund, men kom ändå inte igång idag.

 

Middagen kom in, smakade bra men hade inte ork att äta upp allt. Glass till efterrätt gick ner lättare, tur jag sparade lite plats.

 

Vid tvåtiden dök Tobbe, Anna och Maja upp och gjorde mig sällskap, piggnade till av detta, full fart på lilla Maja nu, 8 månader har hon blivit. Pratade lite rally och hus. När de åkt slumrade jag till en stund.

 

Vaknade av att en snygg och underbar kvinna väckte mig med ett hej, det var min älskade Anki. Vi pratade en hel del rally vi också, men också hur och vad man kan tänkas klara av om man nu skulle få tillbaka orken och komma hem, eller vi får ta en period på korttidsboendet igen. Hoppas inte.

Får se vad hemtjänsten har att erbjuda utöver den hjälp jag redan har.

 

Medan vi satt och pratade kom Linda och Ann in genom dörren, jättekul att det kom besök för jag blev kanonglad och då funkade allting, andningen var lugn, tröttheten bortblåst, blev ytterligare lite rally och sjuksnack.

 

Fick in kvällsmaten som jag åt halva portionen plus glassen, fick ostbågar av Linda till söndagsmys.

När de åkte kändes det gott att lägga huvudet på kudden och tänka tillbaka på hur trevligt det varit.

Älskar er alla.

 

Kvällen gick som en dans, avslutade med lite Wallander innan insomning vid 00.00

 

Nu skriver vi inte längre idag eftersom det slutar på + idag, kram på Er


130612-130613

Onsdag den 12/6

Morgonen bjöd på smärtor i magen, bubblig och spänd men svampen verkar ha fått ge med sig.

Togs ytterligare prover denna morgon samt urinodling. Sov en stund på förmiddagen och när jag vaknade hade magen också vaknat, för nu kändes det bråttom till ett visst ställe, går väl inte att fixa i flaskan eftersom jag inte är tillräckligt spetsrövad.

 

Kom iväg och hann, kändes gott att sätta sig och bara släppa av, pustade och njöt en stund för nu släppte spänningarna ganska bra.

Tillbaka till sängen och väntan på läkarnas besked, när de kommer blir det nästan alltid ett uttryck som, du ser piggare ut idag, fast man inte tycker det är ett dugg piggare någonstans.

Idag hade crp gått ner till 79 så åt rätt håll, någon nytta med antibiotkan i alla fall, om det inte är alvedonen. Har nu fyra olika antibiotikum på listan, så nu vill de plocka bort någon sort.

 

Börjat försöka köra igång min träning med hantlar och manschetten, men går trögt och är otroligt jobbigt efteråt, men man får ta det stilla. Har nu bett personalen om att tjata igång mig för att gå i korridoren också. Klen motivation för tillfället.

 

Formen som vanligt bättre framåt kvällen/natten, så kolla en film på tv och spela lite dator blir kvällsnöjet. Gratulerar min brorsdotter till studenten via fb.

 

Somnar efter antibiotikan är tankad vid 24.00

 

 

Torsdag den 13/6

För att sen sova tills det börjar ljusna ute, men för tidigt att stiga upp, somnar om någon timme till. Inga prover idag, för de togs visst igår istället. Blev istället en lång väntan på frukosten från 07.00 till 08.30, så idag blev det illamående direkt och försvunnen matlust.

 

När väl frukosten kom fick man inte äta den för då skulle jag ha antibiotika, pvk-n läckte så det tog ytterligare en halvtimme innan det satt en ny och sen tankade de.

Var inte mycket som var varmt av gröt, ägg eller kaffe, till och med osten hade börjat vika upp sig.

Så här blir det alldeles för ofta på detta ställe, ingen logistik, annars är personalen toppen.

 

Läkarna rondade lite snabbt, de hade inte så mycket förändringar att tala om, och alla värden gick ju mot det bättre. Däremot hade jag känt mig sämre, med nästäppa och trög andning.

 

Pratade en stund med Anki på eftermiddagen i telefonen och berättade lite vad de sagt och att det blir nästa vecka också på hotellet.

 

Blir sen ett beslut att ta, ska man ha orken till att åka hem över midsommar i år, låg ju här i fjol så det kanske redan har blivit en vana. Orkar inte med några små grodor heller, men kanske en sill.

 

En ganska jobbig dag i sin helhet, var trött nästan hela dagen och kvällen, men ändå inget sov förrän vid 00.30 efter nattamaten i armen.

 

Tack och God Natt, kram


130610-130611

Måndag den 10/6

Första host och kräksymptom vid halv 3 på natten, efter att den gett sig och jag klökts upp en massa slem. Brottade mig upp till sittande läge för att lätta på trycket i kisseflaskan som jag påpassligt nog bad att få låna hem i fredags.

 

Blev sen att komma ner under täcket igen och försöka kola ner och somna, gick bra, men efter ca. en timme var det dags igen för en ny omgång, och fortsatte så med en timmes paus ungefär fram till halv sju för då bad jag Anki gå och hämta ett glas mjölk, sen somnade jag till fram till halv nio när hemtjänsten kom.

 

Anki hade ju stannat hemma från jobbet för att jag inte skulle vara själv, så när hemtjänsten kom pratade vi oss fram till att ringa avdelnngen/mottagningen och höra.

Jag låg bara helt passiv i sängen och Anki ringde ner, avdelningen kunde inte göra något så hon fick ringa mottagningen och de skulle ringa tillbaka vid 11.20.

 

Så då gick hemtjänsten igen, bara för att Anki var hemma. Hon gjorde inget av det de skulle göra trots att vi inte visste vad som skulle ske. Fick i mig mer mjölk och lite kaffe, efter en kort stund blev man i alla fall så närvarande så man kunde prata och sitta upp.

 

Mottagningen ringde tillbaka, ställde lite frågor och skulle sen söka läkaren och komma tillbaka snabbast möjligt. När de ringde var det ingen tvekan utan skulle komma in till avd. 5 snarast möjligt.

Anki ringde efter ambulansen så de kom inom en havtimme och nya lägenheten funkade jättebra med bår ända in till sängen och ut till bilen utan några trappor.

 

Anki tog mina saker som skulle med och körde själv med ner till lasarettet, kändes skönt. Efter jag kommit på plats, så åkte ambulansarna och Anki körde till jobbet, nu var klockan ett.

Tog bara några minuter så flög nålarna runt i rummet, 4 st blododlingar, 6 st provrör och sen en pvk så de kunde sätta dropp.

 

Fick lite kaffe och sen kom sjukgymnasten och ville ha upphostningsprov, nu kom det inte något slem, när det väl skulle upp hade ju hållit på hela natten annars, men jobbade lite så kom det.

Dags att åka ner till  röntgen en stund, gick bra. Kvällsmat och antibiotika, sen mycket vila på detta så blev det snart sovdags.

 

 

Tisdag den 11/6

Somnade med ny påse 1 lit in i armen på 8 timmar sen en till. Samtidigt som man vaknade efter en lite illamående natt men ingen hosta eller slem och de ville kolla mig och skulle starta med lite stick som inte kom med igår. Bara tre rör.

 

Läkarna kom vid tiotiden och berättade att crp låg på 219 och röntgen visade på lunginflammation,

Nu blir det ny omgång minst en vecka framåt.

 

Annars kändes det tungt idag också, huvudvärk till och från och trött, men efter lunch piggnade man till, för då flyttade de mig till mitt VIP-rum R.

Eftermiddagen blev vila mellan antibiotikatankningar, för övrigt hade jag ju dropp hela tiden till 20.00 innan jag skulle slippa det.

 

Dök upp storfrämmad vid femtiden, Anna och Maja kom och tittade till mig, men Maja var lite skeptisk idag jag var ju hemma sist vi träffades, och nu var jag här. Gud så härligt med småttingar.

 

Måndag den 10/6

Första host och kräksymptom vid halv 3 på natten, efter att den gett sig och jag klökts upp en massa slem. Brottade mig upp till sittande läge för att lätta på trycket i kisseflaskan som jag påpassligt nog bad att få låna hem i fredags.

 

Blev sen att komma ner under täcket igen och försöka kola ner och somna, gick bra, men efter ca. en timme var det dags igen för en ny omgång, och fortsatte så med en timmes paus ungefär fram till halv sju för då bad jag Anki gå och hämta ett glas mjölk, sen somnade jag till fram till halv nio när hemtjänsten kom.

 

Anki hade ju stannat hemma från jobbet för att jag inte skulle vara själv, så när hemtjänsten kom pratade vi oss fram till att ringa avdelnngen/mottagningen och höra.

Jag låg bara helt passiv i sängen och Anki ringde ner, avdelningen kunde inte göra något så hon fick ringa mottagningen och de skulle ringa tillbaka vid 11.20.

 

Så då gick hemtjänsten igen, bara för att Anki var hemma. Hon gjorde inget av det de skulle göra trots att vi inte visste vad som skulle ske. Fick i mig mer mjölk och lite kaffe, efter en kort stund blev man i alla fall så närvarande så man kunde prata och sitta upp.

 

Mottagningen ringde tillbaka, ställde lite frågor och skulle sen söka läkaren och komma tillbaka snabbast möjligt. När de ringde var det ingen tvekan utan skulle komma in till avd. 5 snarast möjligt.

Anki ringde efter ambulansen så de kom inom en havtimme och nya lägenheten funkade jättebra med bår ända in till sängen och ut till bilen utan några trappor.

 

Anki tog mina saker som skulle med och körde själv med ner till lasarettet, kändes skönt. Efter jag kommit på plats, så åkte ambulansarna och Anki körde till jobbet, nu var klockan ett.

Tog bara några minuter så flög nålarna runt i rummet, 4 st blododlingar, 6 st provrör och sen en pvk så de kunde sätta dropp.

 

Fick lite kaffe och sen kom sjukgymnasten och ville ha upphostningsprov, nu kom det inte något slem, när det väl skulle upp hade ju hållit på hela natten annars, men jobbade lite så kom det.

Dags att åka ner till  röntgen en stund, gick bra. Kvällsmat och antibiotika, sen mycket vila på detta så blev det snart sovdags.

 

 

Tisdag den 11/6

Somnade med ny påse 1 lit in i armen på 8 timmar sen en till. Samtidigt som man vaknade efter en lite illamående natt men ingen hosta eller slem och de ville kolla mig och skulle starta med lite stick som inte kom med igår. Bara tre rör.

 

Läkarna kom vid tiotiden och berättade att crp låg på 219 och röntgen visade på lunginflammation,

Nu blir det ny omgång minst en vecka framåt.

 

Annars kändes det tungt idag också, huvudvärk till och från och trött, men efter lunch piggnade man till, för då flyttade de mig till mitt VIP-rum R.

Eftermiddagen blev vila mellan antibiotikatankningar, för övrigt hade jag ju dropp hela tiden till 20.00 innan jag skulle slippa det.

 

Dök upp storfrämmad vid femtiden, Anna och Maja kom och tittade till mig, men Maja var lite skeptisk idag jag var ju hemma sist vi träffades, och nu var jag här. Gud så härligt med småttingar.

 

 

 

Blir detta att läsa idag för nu är jag trött. Kram på alla jag känner.


130606-130609

Torsdag den 6/6

Nationaldagen idag, så idag är man ledig. Inte riktigt, för det började med provtagning på 

morgonen och lite kontroller, Värdena var bra sa läkarna när de gick ronden, och då blev det frågan om hemgång i morgon, funkar det så ok.

Jag var ju också lite nyfiken på nya lägenheten så det gjorde väl att jag hade extra lust att komma hem.

 

Dagen funkade hyggligt bra med mat och dryck, andningen höll sig också i den lugnare avdelningen.

Eftermiddag och kväll gick bra utan för mycket nationalfirande, inte ens ett glas bubbel bjöd Landstinget på.

 

Frampå kvällen blev det Tv och fika innan tandborsten startade igång, och då var det bäst att hänga på den. Kröp ner med goda tankar om hemgång och spelade lite Candy Crash innan man somnade vid halv tolv tiden.

 

Fredag den 7/6

Mycket slem var det första som ville upp nu på morgonen, men var löst och därmed lätt att hosta upp. Inhallation och frukost i rätt tid så gick man igång på ett bra sätt.

 

Tvättade av sig lite nattalukt och tog på egna kläder, slappade på sängen i väntan på ronden, och vad de hade att säga om hemresa. När de kom och sa att enligt deras åsikt så var det ok att åka hem, värdena var ok, crp på 8 och inget annat att antyda heller, bara min kommentar om att ett par dagar efter slutmedicinering så brukar det bli återfall oftast, men vi testar tyckte jag också.

 

Bestämdes att Anki skulle hämta mig vid tre-tiden, så blev till att ligga och vila sig i bästa form för resan ända till Öjaby och nya lägenheten.

Blev lunch och lite papper från sköterskan och ny medicinlista och så dags för fika innan de kom, ja just de, för Anna var också med.

 

Gick hur bra och lugnt som helst ut till bilen, hela resan kändes spännande eftersom jag aldrig sett nya lägenheten innan. Lite uppvarvning precis efter jag stigit ur bilen men lugnade sig snabbt.

Inga trappor bara att köra rullstolen rakt in i hallen, satt där och varvade ner en stund.

 

Efter tio minuter bara tyckte jag att detta kändes helt otroligt perfekt, Anki hade fått till det kanonbra även om det var mycket jobb kvar för henne innan detta blir helt klart. Men är inte tvunget att vara klart med en gång.

 

Dags för första fikan på altanen med kvällssolen som värmde en hel del. Kände mig väldigt stolt över min Anki och barn, barnbarn och svärsöner, Tack, jag älskar Er mest av allt.

 

Kinamat på kvällen och lite kvällsprat innan de åkte och sen satt man en stund i fåtöljen medan Anki var i huset och hämtade mer lådor.

Jag kröp ner i sängen ohhh egna sängen och njöt av situationen, detta blir jättebra.

Somnade vid halv tolv.

 

Lördagen den 8/6

Lillebrors födelsedag och prinsessan Madelenes bröllopsdag.

Inget av detta brydde sig min kropp om nu på morgonen, inget sugen på frukost utan var bara trött, fick i mig mina piller, ett glas mjölk och lite yoggi.

 

Linda kom in och undrade hur jag mådde, sen hjälpte hon mig med en macka och lite mer piller innan hon och Anki skulle ner till huset och hämta grejor. Jag tog mig sen en timmes vila innan jag fick på mig kläderna och tvättat av mig. Var inte riktigt i form, men kan kanske bli bättre hoppas vi.

 

Satt vid datorn medan Anki gjorde mat till hela gänget som nu kommit med Anna och Tobbes saker från Uthövdan, så nu skall det in i vårt gamla hus. De har nämligen köpt det om det skulle vara någon som missat detta.

 

Efter maten åkte alla iväg och jag gick och vilade med resultatet, somnade och sov en timme. Vaknade när Anki kom tillbaka och klockan blivit sju. Försökte få i mig så mycket dricka som bara gick, för hade slarvat med vätska idag kändes det som.

 

När klockan blivit nio så var andningen tung, jag bad om lite kaffe för hade missat detta hela dagen och kände att det saknades eftersom även huvudvärken hade börjat komma igång.

Fikat klart, då fick det bli sängen för nu kändes det värk i alla leder och frusen, samt illamående.

 

Söndagen den 9/6

Morgonen ville inte komma idag, låg och vände och vred mig en gång i timmen och klockan kom inte framåt, trött var jag men kunde inte somna för huvudvärk och illamående med mycket slem och svårt värre att få luft.

 

När klockan blev åtta var det dags för toan, tog mig dit med mycket hög andning och satte mig, blev båda delarna som skulle ut, tar på andningen att utföra detta, men när jag vänt mig om och tagit papper för att torka mig och det var gjort så brakade det loss i andningen, hyperventilering på högsta nivå.

 

Försökte, försökte att slappna av men helt omöjligt, bara flåsade på utan någon bättring, kröp ner på golvet och hängde mot badkaret och toastolen, kämpade mellan att leva vidare eller dö, men det sista kunde jag ju inte för hur jobbigt det än var så kämpade muskulatur och hjärna emot, och jag visste inte hur man skulle klara sig ur detta, har bara hänt någon gång tidigare.

 

Anki var och försökte lugna mig och få upp mig i rullstolen för att köra in mig till sängen, men jag vågade inte eller orkade resa mig från golvet, hårt golv frusen och mådde väldigt illa nu också.

Efter två timmars andningsproblem och runtkrypande på toagolvet fick Anki mig äntligen till rullstolen och kunde köra in mig till sängen.

 

Satt nu i stolen och försökte varva ner innan jag vågade flytta mig igen, efter en stund ställde jag mig upp och hängde på min favoritbyrå.

 

Gjorde att jag slappnade av lite till, men slappnade även av på andra ställen så jag valde barnbarnet Majas sätt och blev en klump i kalsongen, så var man tvungen att be om hjälp för detta som då framkallade en ny superandning ytterligare en stund. När Anki hjälpt mig så kröp jag ner under täcket och där tillbringades resten av dagen. Frös, slumrade till, kallsvettades om vartannat.

 

Lyckades under dagen få i mig ganska mycket vätska för att få tillbaka balansen, men efter varje drick så började illamåendet, huvudvärk hade också kommit efter den ansträngda förmiddagen.

 

Låg i framstupa sidoläge hela dagen, fick i mig lite yoggi och mjölk och vatten, men mina morgonpiller fick jag inte ner förrän vid fyra på eftermiddagen. Kände mig helt hjälplös och på lasarettet hade man ju inte mer medikament än hemma, och en söndag finns inga läkare som kan med mig, så det blir bara mer stressat då.

 

Somnade sen vid tiotiden av ren utmattning.

Kram på Er så får vi se vad som hände sen.


130605

Onsdag den 5/6

Morgontömning vid halv fem, tog en lång stund innan man somnade om. Dagen började sen vid 07.10 med prover och kontroller idag också.

 

Däremot var de inne hos mig med frukosten först av alla, så det var jättebra för då var jag hungrig istället för illamående.

 

Efter frukosten passade jag på att slumra till en stund, för lillasyster skulle komma upp en runda vid 10-tiden innan hon skulle till tandläkaren. Hon har också en massa sjukproblem efter trafikolyckan som hon var med om för något år sen. Har kämpat på mer än någon annan för att komma tillbaka.

 

Slappade en kvart innan det var dags för dusch-time, även om jag fick hjälp hela tiden så kunde jag inte slappna av idag utan spände axlar och ben så andningen blev olidlig, kan inte fatta varför jag blir sådan, sitter ju bara på en stol och behöver inte göra någonting mer än andas lugnt.

Har varit ganska bra annars för en tid tillbaka. Kanske var för ansträngt efter pratstunden med Mita, att prata tar otroligt med kraft.

 

Var klar till lunchen kom, men fick vänta med att äta tills allt lugnat sig. Men blev inte mycket lugnare för då kom de in med antibiotikan och kopplade på, försökte peta i mig maten mellan pustandet.

 

Vilade sen en timme efter maten och medicinen innan det blev kaffe, ja visst stämde det exakt idag också logistiken förstås, när kaffekoppen ställdes på bordet så stod en annan med antibiotikapåse nr 2. Enligt tiderna ska den ges vid 15.00 men eftersom kaffet var i tid så kom påsen en halvtimme för tidigt, bara för att det ska kollidera på något sätt.

 

Hade tänkt mig en solstund på balkongen sen men idag var allt lite slutkört så det hoppade vi över och tränade lite med hantlarna istället.

 

Fick en ny granne igår som inte kommer ihåg så mycket utan vimsar runt och frågar var han bor mest hela tiden, men är inte otrevlig på något sätt utan ibland riktigt rolig. Stackars människor med demens.

 

Fick också hälsning med bild från Maja. Läkarna pratade om hemgång på fredag eventuellt, men vet inte säkert. Vi får avvakta och se.

 

Nu blir det kryp i säng för en trött kropp. Hörs snart, Kram på er alla älskade bloggläsare.


130603-130604

Måndag den 3/6

Idag skulle det komma besked om hur det blir med resan till Lund imorgon och sövning för någon sorts utvidgning på onsdag.

 

Vaknade vid sju-tiden och hade en massa slem och lite stressad i andningen, tog prover och kontroller, men sen fick man vänta en timme innan frukosten kom, och då började man må illa och sen när den väl kom så var man inte hungrig. Pressade i mig lite gröt och ägget samt en skvätt kaffe.

 

Låg sen kvar under filten och mådde inte bra, somnade till en stund, var lite bättre när jag vaknade till för att läkarna kom in. Men de hade inget besked att komma med, mer än att sänkan hade gått ner och att han skulle ringa Lund och säga att det inte blir någon resa till Lund eftersom jag inte orkar det just nu.

 

Skulle också prata med infektionsläkarna om hur länge antibiotikakuren skulle pågå, och komma tillbaka med besked, men komma tillbaka glömde han.

 

Vid middagstid ringde lillebror Claes och berättade att det var han som skulle ned till Lund och göra ingreppet, de hade skickat kallelsen till fel person, de hade blandat ihop födelsenummer och namn antagligen. Får nog hålla lite bättre koll på papperen man får annars kanske det blir riktigt spännande.

 

Mådde ungefär lika kass resten av dagen och inte hungrig, så det var lite småjobbigt både här och där. Anki var uppe och gjorde ett kort besök, jag var trött och hon skulle träffa Linda för de skulle på möte.

 

Blev sen lite fika och sen kröp jag ner redan vid tio, för att leka lite med apparaten innan man somnade vid halv tolv ungefär.

 

Tisdag den 4/6

Morgon för min underbara kropp vid 07.00 efter tre pinkepauser under natten. Kände mig betydligt bättre än de senaste dagarna, prover idag också, båda armarna från armvecket till handen känns mer som en tesil, konstigt att det håller tätt.

 

När prover och kontroller var klara strax efter sju så fick man ligga och vänta på frukosten till halv nio och då hade min mage lagt ner, mådde inte bra för att det dröjt så länge, fick i mig lite och alla piller och andra mediciner. Vände mig sen om och sov en timme drygt för att då vakna som en ny människa.

 

Kände mig kanon, bara låg och njöt av situationen, andning lugn, ro i huvudet, bra i magen. Tvättade mig och slappade fram till lunch, hade matlust och åt upp nästan allt.

 

Så kom läkaren in och undrade hur jag mådde, nu mår jag bra svarade jag men varit värre på morgonen. Han förklarade då det vi redan visste att de skickat kallelsen fel, alltså blandat ihop mig och min bror, Talade också om att infektionen var på  väg att ge sig, men inte svampen, och sen hade de lite problem med mina vita blodkroppar, så fortsatt behandling veckan ut i första skedet.

 

Tack vare att jag kände mig bra så bestämde jag att koppla på turbotuben till rollatorn och dra en repa ut på balkongen, satt där ute och njöt i nästan en timme innan det blev kvällsmat.

Kvällen har fram tills nu känts bra, dags att krypa ner.

 

God natt och kramar på Er, hörs kanske imorgon.


130601-130602

Lördag den 1/6

En bra natt, kändes skönt inte så mycket slem men fortfarande en massa svampangrepp vilket gör att det inte finns någon matlust. Tvingar ner maten och extra efterrätter vid alla måltider, får hoppas man inte rasar ner för mycket i vikt nu när man kommit upp till 57 kilo drygt.

 

Trots att det är lördag så kom de och tog blodprov för att kolla hur antibiotikan funkade.

Vilade en stund på förmiddagen mellan hästtips och lunchen.

 

Eftermiddagen är ju antibiotikans tid, två doser och kaffepaus emellan skapar mycket tryck i blåsan som hela tiden vill tömmas. Klart vid fyratiden, en stunds träning fram till kvällsmaten blev det.

 

Följde också rallytävlingen Silverratten på datorn för Erik körde ju, och med ny kartläsare, och det gjorde de så bra att de vann sin klass överlägset och blev 7:a totalt, otroligt duktigt gjort.

 

 

Höll också lite kontakt med flyttfolket som jobbade och slet med flyttningen. Verkade som det gick ganska bra för dem utan att jag var i vägen, Blev kväll,  med lite titt på Robert Gustavssons jubileumsprogram, och V 75 som inte gav någon vinst denna helgen.

 

När jag sen skulle sova så var jag inte ett dugg trött, somnade inte förrän 01.15.

 

 

Söndag den 2/6

Hur trött som helst när det var dags att morna till sig lite, inga prover idag bara lite kontroller och sen blev det frukost och en driva piller som vanligt.

 

Somnade till en timme efter morgonbestyren, sen var det skönt att vakna, mycket piggare gic man upp och tvättade av sig. När jag kommit ut från toa så kom Peter upp och hälsade på eftersom han var uppe och hjälpte till med flytten.

 

Vi pratade lite motorcyklar och problem med hans scooter som inte vill gå rent, skulle se om han kunde lämna in den så de fixade den. Annars får han passa på att köra med Lindas Mc som han varit i Helsingborg och handlat åt henne.

 

Efter att allt var intaget av eftermiddagsdoserna så blev det lite gångträning i korridoren, gick fram och tillbaka så långt som slangen till syrgasen räckte. Kunde ju haft lite kul genom att gå dubbelt så långt och töja ut den, så blir det som bungyjump tillbaka.

 

Under kvällen kändes det mer jobbigt än vanligt, fick ingen ro i andningen och lite småkrämpor här och där. Hade nog med oron över om det skulle bli resa till Lund eller inte, skulle få besked i morgon när läkarna kom. Ingen särskilt bra dag, men kanske blir bättre i morgon.

 

Får se när man får komma hem.

Hej och kram på er.


RSS 2.0