130601-130602

Lördag den 1/6

En bra natt, kändes skönt inte så mycket slem men fortfarande en massa svampangrepp vilket gör att det inte finns någon matlust. Tvingar ner maten och extra efterrätter vid alla måltider, får hoppas man inte rasar ner för mycket i vikt nu när man kommit upp till 57 kilo drygt.

 

Trots att det är lördag så kom de och tog blodprov för att kolla hur antibiotikan funkade.

Vilade en stund på förmiddagen mellan hästtips och lunchen.

 

Eftermiddagen är ju antibiotikans tid, två doser och kaffepaus emellan skapar mycket tryck i blåsan som hela tiden vill tömmas. Klart vid fyratiden, en stunds träning fram till kvällsmaten blev det.

 

Följde också rallytävlingen Silverratten på datorn för Erik körde ju, och med ny kartläsare, och det gjorde de så bra att de vann sin klass överlägset och blev 7:a totalt, otroligt duktigt gjort.

 

 

Höll också lite kontakt med flyttfolket som jobbade och slet med flyttningen. Verkade som det gick ganska bra för dem utan att jag var i vägen, Blev kväll,  med lite titt på Robert Gustavssons jubileumsprogram, och V 75 som inte gav någon vinst denna helgen.

 

När jag sen skulle sova så var jag inte ett dugg trött, somnade inte förrän 01.15.

 

 

Söndag den 2/6

Hur trött som helst när det var dags att morna till sig lite, inga prover idag bara lite kontroller och sen blev det frukost och en driva piller som vanligt.

 

Somnade till en timme efter morgonbestyren, sen var det skönt att vakna, mycket piggare gic man upp och tvättade av sig. När jag kommit ut från toa så kom Peter upp och hälsade på eftersom han var uppe och hjälpte till med flytten.

 

Vi pratade lite motorcyklar och problem med hans scooter som inte vill gå rent, skulle se om han kunde lämna in den så de fixade den. Annars får han passa på att köra med Lindas Mc som han varit i Helsingborg och handlat åt henne.

 

Efter att allt var intaget av eftermiddagsdoserna så blev det lite gångträning i korridoren, gick fram och tillbaka så långt som slangen till syrgasen räckte. Kunde ju haft lite kul genom att gå dubbelt så långt och töja ut den, så blir det som bungyjump tillbaka.

 

Under kvällen kändes det mer jobbigt än vanligt, fick ingen ro i andningen och lite småkrämpor här och där. Hade nog med oron över om det skulle bli resa till Lund eller inte, skulle få besked i morgon när läkarna kom. Ingen särskilt bra dag, men kanske blir bättre i morgon.

 

Får se när man får komma hem.

Hej och kram på er.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0