130612-130613

Onsdag den 12/6

Morgonen bjöd på smärtor i magen, bubblig och spänd men svampen verkar ha fått ge med sig.

Togs ytterligare prover denna morgon samt urinodling. Sov en stund på förmiddagen och när jag vaknade hade magen också vaknat, för nu kändes det bråttom till ett visst ställe, går väl inte att fixa i flaskan eftersom jag inte är tillräckligt spetsrövad.

 

Kom iväg och hann, kändes gott att sätta sig och bara släppa av, pustade och njöt en stund för nu släppte spänningarna ganska bra.

Tillbaka till sängen och väntan på läkarnas besked, när de kommer blir det nästan alltid ett uttryck som, du ser piggare ut idag, fast man inte tycker det är ett dugg piggare någonstans.

Idag hade crp gått ner till 79 så åt rätt håll, någon nytta med antibiotkan i alla fall, om det inte är alvedonen. Har nu fyra olika antibiotikum på listan, så nu vill de plocka bort någon sort.

 

Börjat försöka köra igång min träning med hantlar och manschetten, men går trögt och är otroligt jobbigt efteråt, men man får ta det stilla. Har nu bett personalen om att tjata igång mig för att gå i korridoren också. Klen motivation för tillfället.

 

Formen som vanligt bättre framåt kvällen/natten, så kolla en film på tv och spela lite dator blir kvällsnöjet. Gratulerar min brorsdotter till studenten via fb.

 

Somnar efter antibiotikan är tankad vid 24.00

 

 

Torsdag den 13/6

För att sen sova tills det börjar ljusna ute, men för tidigt att stiga upp, somnar om någon timme till. Inga prover idag, för de togs visst igår istället. Blev istället en lång väntan på frukosten från 07.00 till 08.30, så idag blev det illamående direkt och försvunnen matlust.

 

När väl frukosten kom fick man inte äta den för då skulle jag ha antibiotika, pvk-n läckte så det tog ytterligare en halvtimme innan det satt en ny och sen tankade de.

Var inte mycket som var varmt av gröt, ägg eller kaffe, till och med osten hade börjat vika upp sig.

Så här blir det alldeles för ofta på detta ställe, ingen logistik, annars är personalen toppen.

 

Läkarna rondade lite snabbt, de hade inte så mycket förändringar att tala om, och alla värden gick ju mot det bättre. Däremot hade jag känt mig sämre, med nästäppa och trög andning.

 

Pratade en stund med Anki på eftermiddagen i telefonen och berättade lite vad de sagt och att det blir nästa vecka också på hotellet.

 

Blir sen ett beslut att ta, ska man ha orken till att åka hem över midsommar i år, låg ju här i fjol så det kanske redan har blivit en vana. Orkar inte med några små grodor heller, men kanske en sill.

 

En ganska jobbig dag i sin helhet, var trött nästan hela dagen och kvällen, men ändå inget sov förrän vid 00.30 efter nattamaten i armen.

 

Tack och God Natt, kram


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0