110701 fredag

Inatt har det regnat en hel del, men har också varit lite svalare, skönt.

Morgonen var fri från hostanfall, och mådde lite gott när man låg och funderade på om man skulle stiga upp nu eller lite senare. Eftersom klockan bara var halv åtta så blev det lite senare. Hade ni redan räknat ut va.

Steg upp vid halv nio och duschade av sig lite kroppsvärme, för att sen plocka i sig portion ett av medicinerna.
Kom i kläderna och gjorde tre mackor med makrillfilé på, och ett glas mjölk som snabbt slank ner i hålet under näsan, läste lite konstigheter i Smp och löste sudokot.

Började skramla nere i källaren, men ingen inbrottstjuv, utan en väldigt duktig dotter vid namn Linda som körde igång dammsugaren för att städa källarvåningen.
Jag hade stora planer på att gå ut i garaget och försöka fortsätta att fixa lite med motorcykeln, men idag var det betydligt mer problem att andas, bara man gick tre-fyra meter.

Skulle gå in och bädda sängen och inhallera, men tyckte det kunde vänta lite och la mig på sängen, somnade fakiskt igen och sov till halv ett.
Då kom Linda in och frågade vad vi skulle äta för något, funderade inte så länge utan det fick bli pizza som Linda körde och hämtade.

Andningen fortfarande trög, var riktigt jobbigt att äta till och med, efter en lång lunch blev det ett sitt i fåtöljen för att se om det lugnade ner sig något.
Gick väl an så länge man satt i fåtöljen, men reste man sig och gick en runda så var det bara pust och stånk.

Nu kom Anki hem från första-jobbet för att börja andra-jobbet, plocka och torka av både här och där. Sen blev det frågan vad vi skulle äta, kanske lite Thaimat med nudlar, lät jättegott, bara det att det fanns inget hemma utan Anki fick sätta sig i bilen och åka och handla också, sen hem och laga maten, jag kände mig riktigt värdelös eftersom det var just nu jag inte orkade något.

Kämpade fram lite sisu och kunde duka fram på bordet, bra gjort Stig. Vi åt och det var jättegott, senare på kvällen bjöd Erik på fin Whiskey (12-årig). Först efter det blev det renare i halsen och man kunde andas lite lättare. Medicinerna gled också ner lättare, bra med whiskey, men föredrar nog vatten till medicinerna.
Blev någon timme framför Tv-n innan klockan klättrat upp till halv tolv och det blev sängen.

Får se hur man mår imorgon, skulle varit kul att åkt med Anki till jägermeisterklubbens årsmöte, men känns jobbigt med antibiotika-kur och kortisonkur, samtidigt som man ska ha med sig en massa utrustning och medikament, så det blir nog ett lördagssitt i fåtöljen, vi avslöjar detta imorgon.

Slut för idag, tänk ikväll hur ont i huvudet du vill ha imorgon,   /// Stig

 




Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0