110714 torsdag

Idag torsdag morgon drar vi igång med en rivstart, halv åtta ankommer Pepsi (storkatten,utekatt)och då blir det fullt ös på Astrid (kattungen, innekatt) som kastar sig över honom, sen blir det brottningsmatch och lek en stund. Dags att fylla på deras matskålar, så det blir rast vila för dom. Kom ihåg att mata fiskarna gjorde jag också.

Drog ner till duschen och gjorde mig dåligluktfri, funkade rätt bra, så det tog inte så lång tid. Sen upp och klä på sig "vinterkläder" för idag var det inte precis någon sommarvärme.
Åt frukost och medikament, inhallerade och bäddade sängen, fullt ös idag, och ösregn ute gjorde ju att ev. målande blev uppskjutet tills vidare.

Blev till att starta datorn och kolla in resultaten från Midnattssolsrallyt, www.resultatservice.com . Helt otroligt vilka prestationer Kenny Bräck och Emil Axelsson gör, kör ju skjortan av riktigt etablerade rallyess.

Blev makaroner och biff till lunch idag, när jag precis hade ätit klart dök Peter upp, han hade varit och handlat reservdelar till kapsågen, vi gick ut i garaget och fixade den, så nu funkar den nog som om den vore ny, bara en ny klinga också.

Blev till att plocka ner lite glespanel och några skivor isolering i garagetaket för att se hur omfattande fuktskadorna är. Bara att riva ner hela taket för att det inte ska bli någon mögelrisk kvar och sätta dit nytt trä, gips och isolering.

Peter åkte hem vid fyratiden så då gick jag in och lekte data en stund och tog lite kaffe. Vet inte vad som framkallade en host och slemforcering som höll på en kvart minst och sen var man ganska slut. Men hämtade mig ganska snabbt.
Efter någon timme blev man sugen på något att stoppa i magen, hittade några vårrullar i frysen, det blev bra.
Kollade in Ernst på TV, då kom Erik efter att ha mekat med 240:n, så nu blev vi två som tittade på Ernst.
Dags för mediciner och sen lite mer tittande på skärmen.

Skrev ifatt min blogg som blivit några dagar sen i leveransen, och när detta var gjort så hade klockan blivit närmare halv tolv, så då blev det sängen, för Erik hade gått ner för en bra stund sen. Han skulle ju jobba sista dagen innan han börjar sin semester.

Kul att Erik bor här, när resterande familjen är på uppdrag, så det kommer någon man kan byta ord med på kvällen.

Syns snart igen, kram,   //// Stig


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0