110716 lördag

Vaknade pigg och lugn, men känns lite ensamt när man är själv hemma en lördag, förutom den lilla svarta tornadon som livar upp hela tiden.
Kom igång tidigt med morgonjobben så vid halv tio var man klar för att ge sig på någon utmaning som kunde kännas lagom.

Blev en kopp kaffe i solen på altanen, och planering inför målarjobb, tänkte jag skulle försöka måla färdigt underslag, vindskiva och frambräda på ena sidan av altanen, är ju inte så högt, behöver bara tre steg på trappstegen, så de orkar jag ta mig upp för.

Lagom att måla ungefär 5 min innan man får pausa lite, sen kan man ge sig på en period till, sen blir det en längre paus när man måste flytta stegen, men det har inte så stor betydelse hur lång tid det tar, bara kul att man kan prestera något, så får man mindre skavsår i baken av fåtöljen.

Till lunch blev det lite värmemat som blev över sen igår, blev lite slö efter maten, så det tog en stund innan man var ute vid färgburken igen, 1½ tim blev rasten.
Körde ett pass till innan det blev dags för lite inhallation och något piller, lite slappande på sängen, sen dags för sista passet. Den delen klar, nu var man stolt för vad man gjort.

Färdigt i precis rätt tid, för nu blir det fotboll på Tv, och det var en rolig match att titta på.
Efter matchen började det suga i tarmen, frågan var vad man skulle stoppa i sig, mitt beslut blev att köra upp till Mc Donalds, enkelt och snabbt.

Avslutade en riktigt bra dag andningsmässigt, med Sommarkryss och James Bond tills klockan blev nästan tolv.
Känns faktiskt som om inflammationen äntligen gett med sig, orkar ju lite mer, men hostar och näsan rinner lite istället, men allt kan ju inte vara bra.


hej och tack för idag   //// Stig

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0