110531 Tisdag

Idag börjar vi enligt gängse normer och intager mediciner som vanligt.
Funkade bra med andningen idag, stack ner i duschen innan det blev någon frukost och piller i magen, vet inte, men även idag gick det faktiskt ganska lätt att duscha. Kom upp och gjorde några mackor och en kopp kaffe, sen mediciner. Vid 10-tiden kom Anna för att fixa Linda, Erik och hennes kompis för de skulle på studentbal ikväll.

Jag funkade bra hela dagen, tog min lilla specialpiller på eftermiddagen och vilade en stund för att orka med att hänga med ner till stan, för att kolla in alla jättetjusiga ungdomar, Erik och Linda var helt underbart vackra.
Första hållplats var Linnéparken, där samlades alla som gått på John Bauers för lite mingel och mycket fotografering, innan det var dags för förflyttning till stadshotellet.

Anki var rullstolschaufför som vanligt, så hon får träning. Anna, Anna och Kalle var också med.
Väl framme vid statt så blev det en lång väntan innan de fick komma in, och sedan ut på balkongen för att visa upp sig ännu en gång.
När vi sedan skulle gå till bilen hade Kalle blivit lite trött i benen, så han liftade med mig i stolen, så nu fick Anki två tungviktare att köra på.

Men för min del hade det funkat jättebra hela resan och även en bit in på kvällen, sen tog man medicin igen och efter tandborstningen så var det dags för sängen, och som vanligt lagom uppiggad för att inte kunna somna direkt. Hade också en massa funderingar på resten av veckan.

Somnade till slut efter nån timme och sov riktigt gott.
Tack för idag,   /// stig


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0