110608 onsdag

Jag har inte haft tid att skriva mina dagliga bloggar nu på en stund, mycke nu. Ska försöka komma ifatt så snart som möjligt.
Dagen efter Lindas och Eriks studentfest var det en seg morgon, kom i säng vid 00.30 för att sedan vakna till vid 07.30 för att inse att detta var för tidigt idag.
Somnade om och vaknade inte förrän klockan blivit lite över tio.

Nu blev det ju bråttom, frukost, mediciner, inhallation, allt på en gång.
Hann precis bli klar innan P-O kom för att plocka ihop bord, stolar och tält sen igår, skulle ju vidare till nästa festarrangör, mycket sånt denna veckan.
Erik kom också upp för att hjälpa till, lite sliten men ändå uppe, bra jobbat.

De bar och bar för att få ner det till släpen, jag var faktiskt också lite aktiv, plockade ner björkar och ballonger samt bar in grejor som blivit kvar ute. Plockade ur diskmaskin, och fyllde den igen.
P-O körde ut släpen till Åryd för att sen komma tillbaka med ett nytt släp för att lasta tältet på, Erik och jag passade på att vila våra slitna kroppar en stund.

Vid halv tre-tiden kom han tillbaka, då blev det rivning av tält vilket tog ett par timmar, innan det fanns i lådorna och på släpen. Tur att det finns starka och friska människor som P-O och Erik, vilka gjorde detta medan jag gick och plockade lite grann.

När nu detta var klart så var det dags att åka till brorsonen Marcus som tog studenten idag, där blev det god mat och dryck även denna kväll. (fick gratulera lillebror också, för han fyller år idag)
Blev inte så länge, för man var ganska sliten sen igår och det fanns en hel del kvar att göra hemma, Anki körde igång med städning och diskning, och allt annat, när hon framåt småtimmarna var klar var det skinande blankt i huset igen, hon är världens bästa görafintare.

Slut för idag,   strax tillbaka,   ///Stig

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0