110623 torsdag

Torsdagen får bli en vilodag inför alla danserna som ska genomföras runt stången imorgon, jobbigast blir nog små grodorna.

Uppe vid halv nio ungefär, börjar kunna dessa rutiner nu, både ni och jag.
Ska bjuda er på ingredienserna i min morgondos just nu, konstigt att kroppen fungerar överhuvudtaget, och hur vet alla dessa piller var de ska ta vägen när man stoppat ner dem i magen.

2 st + 3 st mot avstötning  
2 st som skydd mot magen
2 st vitamintabletter
1 st mot hjärtklappning
4 st kortisontabletter
1 st antibiotika
1 st värktablett efter bältros
2 st smärtstillande
1 st Omega 3

19 st som ska ner på en gång, sen är det Alvedon 2 tabletter/3ggr om dagen, Kalorishot 3 ggr/dag,
inhallation 3 ggr/dag, 1 brustablett 3 ggr/dag, Energidryck 2-3/dag, och sen ska man hinna med frukost, lunch, middag och minst 2 mellanmål samt kvällsfika, det är ju tur att man inte arbetar, för det skulle inte hinnas med.
Kroppen behöver sen en stunds vila på dagen också.

Nu fortsätter vi dagens sysslor, Linda var jätteduktig och dammsög,ristade mattor och torkade golv i racerfart denna förmiddag, då tyckte vi att eftersom jag gjort henne sällskap och hon jobbat så var vi värda en pizza till lunch.

Anki kom också hem lite tidigare idag, hon hade varit och handlat en massa mat på hemvägen, är ju midsommar imorgon. Linda fortsatte med att klippa gräsmattan och Anki klippte kanterna, jag gjorde som vanligt ingenting, det blev jättefint både inne och ute.

Till kvällen gjorde Anki mat och det blev pepparbiff med nypotatis, rödlök och sockerärtor, kanongott.
Jag mådde väl under hela dagen inte så hemskt bra, växlade jobbig andning med bra välbefinnande och en massa harklande, ganska mycket skräp i luftrören.

Nej nu är kl. 21.00 så då är det dags för kvällspillerna, bara 11 st inför natten, sen blir det lite sitt i fåtöljen och snack med Linda och Anki blandat med Tv och datan, dags för sängen blev det som vanligt vid 23.00 cirka.

Nu ser vi fram mot en trevlig midsommar med lite mer ork i gubben.
Kommer snart tillbaka.     //// Stig


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0