110625 Midsommardagen

Midsommardagen idag, och inget på agendan.

Kom upp ur sängen även denna dag, fast det var lite trögt. Inget solklart väder heller som satte fart på en, bara en god frukost.
Plockade i mig mediciner och inhallationer innan jag satte mig vid datorn för att skriva lite, blev sittande några timmar innan det var dags för lite vila.

Sen ringde telefonen, och det var Agge, en gammal kompis som numera bor i Kungsbacka med sin familj, de var nere hos hans föräldrar över midsommar. Det var jättekul att de kom bort och fikade och pratade lite allmänt om hur det var i världen nu, iallafall våran värld.

Kändes lite trög i andningen, dags att gå och inhallera igen. Under tiden gjorde Anki mat.
Fläskkotlett och Potatisgratäng, inte fy skam det.

Mätt och glad såg man fram emot alla roliga saker man skulle kunna tänka sig att hitta på under kvällen, men visst ja, det fungerar ju bara i tankarnas värld, tillbaka till verkligheten och sitt still i fåtöljen så kanske du klarar av att se på Tv och fika kladdkaka, jordgubbar och mycket grädde, gott.

Senare delen av kvällen efter medicinering vid 21.00 så börjar det som vanligt att kännas lite bättre, ett par timmar funkar det bra om man inte hittar på något, sen triggas det upp när det är dags för tandborsten och att lägga sig.

Då brukar det dyka upp en hel del hostattacker som höjer pulsen, får man stå och försöka lugna ner sig en stund innan det brukar gå att lura sig ner i sängen och försöka slappna av, när man väl kommit ner i varv så går det bra sen. 

Slut för idag, kommer tillbaka, kram på Er alla,   //  Stig



Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0