110628 tisdag

Vaknade upp vid åtta-tiden och det var en tung känsla redan nu, mycket trögt slem som satt i vägen.

Steg upp och fick i mig lite slemlösande och en energishot, sen blev det hosta av, alla krafter som finns gick åt för att komma över detta. Sen när det lugnat sig blev det dags att försöka få i sig lite frukost, blev en tallrik yoggi för något annat fanns det ingen ork till, precis vad man orkade.

Tog nog en halvtimme att få i sig mat och mediciner, gick in och inhallerade, sen blev det till att krypa ner i sängen igen.
Somnade nästan direkt och sov till halv tolv, men nu kändes det lite bättre, steg upp och tog en kopp kaffe på altanen, men andningen var inte ok, fick stanna två gånger och hämta andan på en sträcka av 12 meter och sitta i 3-4 min i stolen innan det lugnat sig.

Ringde till mottagningen och fick besked om att de ringde tillbaka vid 14.30. Kämpade en bra stund med att få fram lite mat till lunch, värmde ris och korvstroganoff som fanns i kylskåpet, det kändes lite bättre när man fått i sig den energin.
Blev återigen riktigt trött, gick och vilade lite middag för att sedan vakna till att telefonen ringde, det var lungann som ringde och undrade hur det var.

Jag berättade att det var väldigt ansträngt med andningen och hemskt trött. Då gick hon och pratade med min läkare och kom tillbaka med besked om att de ville jag skulle komma ner och ta prover imorgon onsdag, för att se om sänkan hade gått upp igen.

Fick kolla med min specialchaufför om hon kunde ställa upp, och tack Linda för det.
Kvällen gick och det kändes ju ungefär lika illa hela kvällen ända fram till 11-tiden, då helt plötsligt började det slappna av i andningsmuskulaturen, och tröttheten var som bortblåst.

Men värmen i sovrummet gjorde att det tog en bra stund innan man lyckades somna, hade sen en lek hela natten som gick ut på att leka kurragömma med kroppen, täcket av, täcket på, täcket av och på.

Så funkade denna dagen,  får se vad som händer imorgon, blir det månne hotellet eller ska vi slippa incheckning.

Vi får se imorgon,  Kram på Er, och bränn er inte i solen.    // Stig


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0