Vad hände vecka 8 ?

Nu ska vi berätta lite vad som hänt förra veckan, lite sen rapport kanske, men har faktiskt inte blivit av tidigare.

Måndagen den 21 feb. skulle det bli en resa till Borås, ja varför det, jo Linda och jag hade hittat en bil på blocket som vi gillade. Efter en del mail och telefonsamtal i helgen så hade vi bestämt oss för denna bil, så det bestämdes att vi skulle åka och hämta den på måndag kväll i Borås.

Anki, jag, Linda och Erik kom iväg vid 17-tiden för att efter en resa med lite händelser (praktikanter på Mc Donalds som glömde bort oss) under vägen, kom till Borås för att komma fram vid 19.30-tiden, sen en utdragen affär med mycket info. Problemfri hemresa med nya bilen vi kom hem vid 23.30, då var man ganska sliten, eftersom man inte räknat med att det skulle ta så lång tid så blev ju inhallationer och mediciner lite sena denna dag.

Tisdagen började lite segt, men det var ju inte så konstigt eftersom gårdagen var ganska tuff för min del. Blev mycket vila innan det var dags för transporten till sjukgymnastiken som kom vid halv 3, gympan gick kanonbra och kom hem och kände mig helt ok.

Onsdagen startade vi med morgonsysslorna, för att sedan göra ett besök i den där jobbiga vattensprutan som finns i källaren, som gör en fräsch så man slipper använda näsklämma.
Blev sen en del tid vid datorn, som faktiskt känns som den bästa avkopplingen för andningen, blev också en tripp ut i friska luften, en halvtimme ute gjorde gott, fixade lasagne till kvällsmat, och den blev jättegod.

Idag kändes det redan tidigt på morgonen att det kunde bli en bra dag, mådde kanonbra. Skid-Vm började ju också idag så nu blir det lite tid framför tv.n på dagarna, Svenskarna började ju med 2 medaljer idag. Annars var det som jag anade på morgonen, en perfekt dag med luft i lungorna.

Idag fredag kom syster Mita på besök, hon kom med frukostfrallor så det blev kaffe och frallor till frukost, och sen blev det mycket att prata om, måste varit så för vi pratade nog om allt och alla i 3 timmar. Det var som vanligt jätteroligt med sällskap en stund, men man behöver lite sitt på hela ryggen efter besöken. Anna slutade idigt idag, så hon kom efter lunch och hämtade hundarna för att åka hem till sitt över helgen. Sen blev det fredagkväll.

Lördagen började tungt, andningen kändes jobbigare än vanligt. Tog nästan hela förmiddagen att fixa sysslorna och duscha, men framåt middagstid började det funka någorlunda.
På eftermiddagen var det dags att ta sig till bowlinghallen och titta på döttrarna när de skulle spela match, det börjar gå lite lättare för varje gång att ta sig ner och upp från bowlinghallen.

Denna gången var det nästan lika bra spel som förra lördagen, men idag var det Anna som spelade som en stjärna, nytt personligt rekord på 949 poäng på 4 serier, nu har man inte rekordet i familjen längre, grattis Anna.
Linda lyckades inte upprepa resultatet från förra lördagen men laget var duktiga och vann,det är viktigast.

Söndagen var intressant framför datorn, för där kunde man följa sonen Peters framfart i Vasaloppets öppna spår,
han fixade de 9 milen som var första eldprovet i klassikern, GRATTIS det gjorde du bra.
På eftermiddagen blev det en visit i Teleborgshallen för att se Linda spela innebandy, tyvärr förlorade de.
Sen var det mycket sitta och vila på resten av kvällen.

Slut på denna veckan, inte så mycket om sjukdomen men behöver ju inte tjata om den jämt.
Tack för denna veckan till min familj och alla vänner, ha det bra och älska varandra så hörs vi igen.  Stig




Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0