111004

En bra natt har förbrukats, och man vaknade lagom utvilad vid sju-tiden för att göra en visit på huset och sen gosa ner sig under det varma täcket en stund till.
En halvtimme senare kändes det som att det vore lagom att inhallera lite och börja plocka i sig startpillerna, nersköljda med en energishot.

Tvätta av sömngubbarna och klä på sig blev nästa upptåg, sen blev det en portion risgrynsgröt, 2 mackor och en kopp kaffe, tilsammans med en hög piller som också tvunget skulle ner. Satt sen vid bordet och löste sudokot och korsordet i Smp. Blev sedan en stund vid datorn och lite vila, för i eftermiddag var det dags för träning.

Linda var hemma på lunchen och åt idag, så man fick lite sällskap.
Vid halv 2 ungefär kom bästa grannen Hasse med kanelbullar, är ju kanelbullens dag idag. Så då blev det på med kaffe och sen fika och och prata lite strunt fram tills serviceresor kom vid halv 3 för att köra mig ner till sjukgympan.

Träningen funkade jättebra, cykel 2x5 min. och sen 3 olika armövningar, och 3 ben, sen var timmen slut, och mina små muskler också. Anki kom och hämtade mig.
Hem och vilade 15 min på hela ryggen innan det var dags att hjälpa till med lite kvällsmat till oss, när vi ätit skulle Linda och träna, Anki på styrelsemöte, så det blev jag, katterna och datorn. Efter en omgång inhallation.

Erik kom hem vid halv åtta och gjörde oss sällskap framför TV:n, sen droppade de in med en halvtimmes mellanrum, så blev det lite kvällskaffe med kanelbulle.

Denna dag har varit riktigt bra, och känns så skönt att man kan andas lugnare nu, stressandningen är helt borta, när man inte själv ger sig på något dumt. Däremot blir jag ju lika lätt andfådd när man utför något fysiskt ansträngande,
Klarar att skala potatis, stå vid spisen, duschen går lättare, och framför allt när man sitter och äter eller tittar på TV så är det inget flåsande eller harklande nu längre, måste vara skönt även för min omgivning.

Blåsvärdena är på väg upp, syresättningen 93-96 % på träningen, vikten kryper lite uppåt. Musklerna växer.
Så här gott har jag inte mått på länge,länge.

Ny dag imorgon, den vet vi inget om, men sköt om er och ta hand om era vänner så har ni dem kvar.

Kram från /////

Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0