110922

Idag är det torsdag, och klockan är nu 21.15 och jag har varit incheckad i 17 dagar nu, men det har varit bra, för jag har blivit bättre, och Lakers vann ikväll, bara skojsigheter.

Lat morgon, efter en god nattsömn. Fulltankat vid 02.15, sen blev det sov,sov. Låg och drog mig till 08.00 efter övervägandet, bestämt mig att äta frukost innan duschen, istället för att känna att jag måste vara klar vid en viss tid. Blev faktiskt så att det blev 10.00- antibiotikan också innan, sedan duschen.

Tog det lugnt, sittande på duschpallen, så det gick ganska bra, Även om man känner sig mycket bättre nu så blir man andfådd och småstressad i andningen när man jobbar med armarna, men måste ju sätta dit lite muskler innan det kan funka bättre.

Claes kom och hälsade på vid halv tolv, han hade varit och tagit prover, så han smet upp en stund och vi ljög lite för varandra.
Lunchen bestod av jättegod pannbiff med lök. en kvarts vila på sängen som efterrätt.

Därefter fyllde jag vattenflaskan och ställde in siktet mot cykeln, men då kommer det en kändis från grannbyn som varit i stan och fixat lite saker gående i korridoren, Svärmor Karin, så det blev lite till sitt på sängen med sällskap, men det var trevligt och byta några ord med henne, och om hennes senaste bravader.

Nu var det dags att svinga sig upp i sadeln, och veva igång de nedre tentaklarna, 4 + 4 blev det idag.
Det var jobbigare idag och nu ville andningen varva upp lite extra, kanske berodde på att man inte sovit något idag, och pratat en hel del. Kom i lite omgångar, annars var det lugnt emellan.

14.00 antibiotikan blev lite senare idag, När det efter 1,5 tim. var inpumpat så var det dags för kvällsmat, Pasta med pastasås och macka. Peter kom upp efter maten och hälsade på, han och Emma åker ju till Stockholm imorgon för han ska springa Lidingöloppet, sista delen i Klassikern. Lycka Till.

Gick bra att trycka in dagens sista dos i armen, kändes lite så där. Kanske beroende av att nu har vi också fått en svullnad på armen efter någon av de första pvk:erna som blivit infekterad, så bara att smörja med salva och hoppas att armen inte blir dubbelt så stor denna gången också.

Har varit och pratat med nattsköterskan som kom för en stund sen, för det har börjat ömma lite där den nuvarande nålen sitter, är precis bredvid svullnaden. Blir nog till att fixa dit en ny någon annanstans, så man slipper bråka med det vid 02.00 inatt.

Kvällen har varit bra med lugn andning, så ännu en uppåtdag totalt. Bra syre, och vikten lite upp.
Godnatt med Er och krama varandra, funkar allt som det ska för er och mig så hörs vi imorgon.   ////






Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0