121216-121217

Söndag den 16/12

Vaknade efter en härlig nattsömn vid 06.45 och kände mig i ganska god form. Drack lite nyponsoppa i väntan på frukosten, så man inte började må illa idag också.

 

Förmiddagen flöt på ganska lugnt och behagligt, var bara efter antibiotikan som jag mådde lite skit i en timme ungefär.  God köttgryta med ris och som vanligt dubbla efterrätter med gräddklick.

Blev sedan 2 tim. sov på sängen tills kaffet kom.

 

Har börjat med järntabletter nu också, hade ju inte så många piller innan, de ska hjälpa mot blodvärdet kan jag tänka mig. Låg ju lite lågt, men ändå stabilt nu. Kaffe och sen träning med hantlarna, 15 + 15 armböj på varje arm, Bensträck sittande på stol med vikter på benen 10 ggr vardera och sen uppresning till stående 5 ggr. Sen är gubben Stig trött.

 

Kvällsmat och inhallation, sen blev det lite Tv och data, kopplade av en del, men mådde inte riktigt ok denna kväll.

 

Måndag den 17/12

Kändes som en bra start denna dag, de tog några prover och kontroller, det bästa av allt är att jag gått upp ytterligare 2 hg över helgen.

 

Förmiddagen gick bra, andningsträningen funkade och läkaren berättade att det var dags att kontakta kommunen om korttidsboende, de ska visst ha 5 dagar på sig att ordna det,  men fick plats redan imorgon, skall flytta till korttidsboendet på Evelid imorgon vid 13.00.

 

Får se hur länge det behövs där innan krafterna har börjat komma tillbaka, får bli hårdträning. Det ska nog bli bra, får ju åka hem på permissioner om man känner att man orkar. Ska sen ner till Lund den 10 jan. och göra sista röntgen på kranskärlen, sen utredning och ev. upp på listan.

 

Träning bra, em./kväll bra gick faktiskt 10-15 meter i korridoren.

 

Får se hur de går med flytten imorgon, kram på er.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0