Tisdag 27/11 i Lund

Tisdag den 27/11

Väckning klockan 06.00 för kontroller och antibiotika inkopplad, klart efter 25 min, sen fick man sova till 08.00, då kommer inhallation, frukost och koll av blodsockret vilket de testar dessa veckor.

Idag kändes det ganska rätt på morgonen och förmiddagen, ute på långrunda i korridoren, cirka 6 meter från sängen, med gåvagn modell högre. Läkaren var inne och beklagade att de inte hunnit med min plan, men fick besked att tidigast fredag blev det hemresa, om det blev bättre.

Lunch vid 12.00, bruna bönor, och fläsk.

Blev vila en timme fram till kaffet, men efter kaffet började jag må lite skit, trött och mådde illa och tillbaka till upphetsad andning efter minsta rörelse. Har inte haft något dropp idag.

Låg i sängen och snurrade, är väl inte i form alls nu i eftermiddag. Blev kvällsmat vid 17.00, fisk och potatis, det var gott.

Däremot efter det kom det en omgång må dåligt igen, tyckte allt smakade illa, ville bara sova, vet inte om det är inhallationsvätskan som gör mig torr i munnen, för nu känns det som vitpeppar på tungan.

Kvällskaffet och medicinerna vid 20.00 gjorde susen, för nu känns det hyggligt bra igen. Nu är klockan 21,45 så påbörjar tandborstning, och avklädning samt att komma till ro i sängen efter det, så är hon närmare halv elva.

 

Gonatt för idag, Sov Gott.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0