130411-130413

Torsdagen den 11/4

En morgon som kändes helt ok, bara lite tunga ögonlock men det är ju ganska normalt strax efter att man öppnat dem.

 

Morgonbestyr och frukosten funkade bra, vilade en stund på förmiddagen. Lunchvärdinnan kom redan vid tjugo i ett idag, hade gått snabbare än beräknat på de andra ställena, blev bruna bönor och falukorv idag.

 

Började känna av lite värk i bröstet, vänstersidan som om man knäckt ett revben eller liknande kändes det, tog alvedon och en värktablett, hade detta fenomen i höstas, och då trodde de att det var en bristning i någon muskel.

 

Andningen påverkas ju eftersom det gör fruktansvärt ont när man andas in lite djupare, och andas man inte in djupt emellanåt så blir det infektionsrisk. Tog ett par veckor sist innan det gav med sig.

 

Lillasyster Mita var ute och fikade en stund, hade jättegod bakelse som Mikaela hade komponerat och vunnit en interntävling på Maxi som firade 40 år. Grattis Mika.

 

Sitter man still så kan man ibland hitta en ställning där det inte gör så ont, men när man reser sig och ska gå så hugger det. Smällar man får ta, går väl över denna gången också.

 

Var ju ganska jobbigt att klä på och av sig innan, men nu går det åt lite tid extra.

 

 

Fredagen den 12/4

Idag var det riktigt kämpigt med smärtan när jag skulle ta mig ur sängen och klä på mig, Blev en omgång värktabletter innan frukost för att kunna röra sig normalt.

 

Det konstiga är ju att det verkar som om smärtaan gör att jag inte tänker så mycket på andningen, så därför känns det kanonbra med den saken, mindre andfådd alltså.

 

Har i alla fall hittat en bra sittligg ställning i sängen där det inte gör ont, så får väl sitta där i omgångar och vila. Fåtöljen är ju annars alltid räddningen, där mår man också bra.

 

Kvällen blev ändå bra med min älskade Anki och lite Let´s Dance och Ostbågar med ett glas rosé för mig (jordgubbssaft) och lite vitt till Anki, så glömde man det onda.

 

Våldtog kudden vid halv tolv och somnade sen ganska snabbt, efter en omgång tabletter extra för värkens skull.

 

Lördag den 13/4

Idag blir mitt lilla barnbarn 6 mån. Grattis Maja.

 

Värken håller i sig och har nu blivit ännu värre när man ska igång på morgonen, har fått be Anki att lämna kvar frukosten för det tar nästan en timme att göra sig klar nu, och inväntar så tabletterna hinner börja verka.

 

Efter frukosten och lite inhallation, blir det lite gymparörelser och andningsträning för att få smärtan att minska lite. På plats vid datorn för att se om det lyckas med att hitta några vinnare på V 75 idag.

Hade ju alla rätt förra veckan, fantastisk utdelning 330 kr på 7 rätt.

 

Åt lite middag vid tre-tiden för att sedan slappa lite vid datorn och Tv.n. Inget vidare väder idag så sängen var också skön en stund, men nu har de ju lovat att det snart ska bli lite varmare, så man vågar sätta ut näsan. Hoppas det går att sitta ute på altanen i solen och mysa.

 

Kvällen rullade på och det kändes ju ganska ok med både andning och bröstvärken. Är ju värst på morgonen innan man kommit igång.

 

Nu fick ni lite info, tack alla ni som tycker det är läsvärt och kram på Er. Våren är här.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0