131203-131209

 Tisdag den 3/12

Morgon med syrerik luft för idag verkar man pigg, så det funkar ju framåt med luften.

Inte bara det utan även bra matlust och vätskeintag så nu kör vi.

 

 

Onsdag den 4/12

Väldigt lik gårddagen, bara man får i sig sina doser när det bråkar eller stannar upp för oro och andningstakt så funkar det när det stannar.

 

 

Torsdag den 5/12

Lika gårddagen förutom att läkaren gick rond idag, så vi var ju tvungna att tala sanning, men eftersom vi alltid gör det så är det ju enkelt. Alla värden var ju bra sen i måndags och crp åt rätt håll.

 

 

Fredagen den 6/12

Kändes ypperligt bra när man låg kvar här i sängen under täcket och bara längtade efter kaffe och mackan. Plockade i mig allt som vanligt och avslutade med morfinet. Allting utanför fönstret var ju täckt med snö, vitt och kallt.

 

 

Lördagen den 7/12

Härlig förmiddag, efter snöstormen, alla bilar så väl som människor vi kände hade klarat sig bra.

Jag mådde ju lite extra bra eftersom jag sluppit vara därute över huvud taget.

 

Linda och Erik var uppe på långbesök och pratade bort flera timmar, vi pratade bilar och olika möjligheter till sponsorer inför nästa rallysäsong i SM, med ny motor och växellåda på Hondan tycker jag att Wäxjö skulle få fram en ny Svensk Mästare efter Patric Johansson.

 

Dumt att lämna ifrån sig den titeln till någon annan klubb om nu inte Patric kommer att satsa. Så ni som läser detta och tycker om motorsport kan ju hjälpa till lite här och där. Lägg gärna en kommentar här på bloggen eller [email protected]  

 

Söndagen den 8/12

Uppstigningen idag verkade bli tung av känslorna att döma, tog lite extra sovmorgon med inhalation, och piller, sen frukost och lite slappande framför söndagsmorgon.

Kom in lunch och innan dess hade jag fått elvakaffet så magen får sitt, vikten (53,3)

 

Anki kom upp vid två-tiden och hade struvor med sig som hon bakat, de var goda.

Vi pratade en ganska lång stund, kändes kul och trevligt.

 

När hon gått blev det småvila på kudden en stund, tittade sen på TV och spelade faktiskt bingolotto. Mådde bra hela dagen, en av de bättre dagarna på länge. Somnade lätt framåt kvällen.

 

 

 

Måndagen den 9/12

En mycket bra känsla när man vaknade, låg och njöt med bara näsan över ytan. Skramlade till vid halv åtta när sköterskan kom in, även hon på ett strålande humör, hade nog haft en trevlig helg.

Läkaren drog förbi snabbare än sin egen skugga för att kolla hur jag mådde, jag mådde ju riktigt bra idag så det var bara att säga hej, hejdå, sänkan på 30.

 

Bjöd på frukost och mediciner, inhalerade innan jag fick min morfindos vid 9.00.

Toabestyr och sen blev det sängsittningen med växlande öppna och stängda ögon.

 

Helt plötsligt började det mås lite illa och huvudvärk efter att jag ätit upp lunchen. Så det fick bli till att larma på sköterskan och få lite morfin. Hon kom med en gång och började blanda. Fast nu provade hon en ny sort, får se hur den känns.

 

Den satt fint, kändes som det tömde allt skräp och bara kastade det i soporna. Blev sen till att vila en halvtimme.

Somnade pang bom direkt och sov en halvtimme tre kvart.

 

Då kom Anki precis när jag vaknade, kändes som en ny människa. Sköterskan var också inne så vi pratade om det nya medlet och dess verkan.

 

Färdigskrivet för tiden fram tills nu, hoppas jag puzzlat rätt, god natt och kram.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0