130305-130306

Tisdag den 5/3

Inte så mycket att skriva om eftersom det varit en bra natt och även denna morgon kändes helbra, var uppe och gjorde morgontvätt redan vid 08.00, vilket är tidigt för gamla trasiga gubbar.

 

Fortfarande god aptit, äter bra och vikten går uppåt, får nog snart söka till Biggest Loser.

Dagen rullade på med mina tre dambesök utspritt på dagen och sen kommer Anki till kväll/nattpasset så av det att döma skall man ju inte klaga, försöker att inte göra det heller.

 

Var visst fyra damer idag, för Linda var hemma och tvättade bilen och hälsade på en stund på eftermiddagen.

TV, kvällsfika och sen dags för sängen, ikväll blev hon visst halv tolv innan jag slocknade.

 

 

 

 

Onsdag den 6/3

Idag inväntar vi solens ankomst, för vaknade till vid sju och kände mig hur pigg som helst, låg kvar och bara gonade mig i värmen under täcket. Tänk va bra man har det här i livet, kan bara ligga där utan några krav på att stiga upp och inga speciella tider att passa, en riktig lyxman.

 

Samtidigt tickar de stora pengarna från försäkringskassan in på kontot, men nu ska det bli ändring på detta tycker de. Tog 2 dagar efter att de beslutat att det inte skulle bli någon operation så kom det ett brev från försäkringskassan att nu blir det ingen sjukpeng längre utan hel sjukpension istället.

 

Nu struntar vi i det, och ser fram emot att min gamle jobbarkompis Björn skall komma och hälsa på efter han slutat för dagen. Är kanonroligt att fika och ljuga lite för varandra.

Han kom vid femtiden och vi hade mycket att prata om, så han var kvar ett par timmar, kul, kul.

 

En dag och även kvällen har varit bra, orkar vara med och sitta och prata i flera timmar nu, kanske beror på syrgasen, men känns ju lite bättre oavsett vad det beror på.

Lite svårsomnat i kväll, klockan tickade över till nedförsbacken innan man somnade.

 

Slut för idag, tack och kram till Er.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0