130311-130315

Måndag den 11/3

Ny vecka, idag var det provtagning av pk-värdet, sköterskan ville visserligen ta Lunda-proverna också, men jag ville inte det, för jag hade fått datumet den 18/3 på mailen. Så blev det.

 

Mår fortfarande ganska bra, är bara lite morgontrött och givetvis andfådd vid fysiska rörelser.

Blåsvärdet har nu börjat bli klart bättre, ena värdet har ökat med 3-4 dl i volym.

 

Tisdagen den 12/3

Inget speciellt denna dag, håller ett ganska stabil form, bara jag tänker på att dricka rikligt, annars kan det komma lite smärta i njurtrakten. Blir ju en massa springa och kissa-stunder när man ska dricka hela tiden.

 

Onsdag den 13/3

Morgon efter en lite snurrig natt, många vakna kolla klockan stunder. Kunde ju tro att man hade någon tid att passa, för då brukar man vakna med jämna mellanrum.

 

Frukostvärdinnan kommer ju alltid vid halv nio, så då blir man väckt om man inte vaknat innan. Morna sig en stund, sen klä på sig och sätta sig vid köksbordet, där det står yoggi upphällt och två mackor färdigbredda ett halvt glas mjölk och nybryggt kaffe, det är service tycker jag.

 

Idag ringde Hasse och frågade om han kunde komma bort och prata lite, jättekul tyckte jag.

Tur att han kom för idag missade hemtjänsten mitt kaffe så Hasse fick fixa detta, hade ju också fikabröd med sig, så det blev ju bra ändå.

 

En timme försenad dök det upp en person som glömt bort sitt jobb, men istället för att fixa fika så bjöd vi på kaffe och äppelkaka istället.

 

Ingen vila idag gjorde att man kände behov av att gå och lägga sig ganska tidigt. Annars ännu en bra dag.

 

Torsdag den 14/3

Trött morgon och mycket vila på förmiddagen bidrog till att det blev en bra dag.

 

Idag fyller svärmor Karin år, Grattis. Så Anki skulle åka ner till henne direkt  efter jobbet, så det blev FF ikväll. (Frufritt) Fast det går ju bra det också, nån kväll.

 

Numera har man ju tre besök om dagen så man har ju sällskap på dagen, vilket gör stor skillnad. Tidigare var man ju ensam hela dagen, och blev det då kvällen också så kändes det ju ganska tomt.

 

En bra dag som tog slut vid 22.30 under täcket i sängen. Med sällskap av John Blund.

Även Astrid och Anki hade intagit sina platser, men somnade före mig.

 

Fredag den 15/3

En bra dag, dom börjar bli vanliga nu, hoppas det håller i fortsättningen, och att träning och min numera bra matlust kan göra det ännu lite bättre.

 

Blev sen lunch idag, kom inte förrän vid halv två och serverade mat, gick visserligen fort för henne att få fram den. För blev smörgåstårta till lunch.

 

Kaffe och lite vila i eftermiddags så kände man sig ok inför kvällen. Gladiatorer och Farmenfinal på Tv, med sällskap av Anki, sen får vi se när ögonen stänger ikväll.

 

Trevlig helg och ta hand om varandra, kram.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0