131118-131119

Måndag den 18/11

Vaknade i hyggligt skick vid halv åtta, hostade en del, men mindre än igår söndag. Blev som vanligt väl uppassad med mediciner och frukost av personalen.

 

Vid halv nio kom läkaren och ville ha information om hur det varit över helgen, samt ge lite besked vad hon tyckte vi skulle hitta på. Jag hade ju fått morfin tre dagar för att lugna mer slemproduktionen och ev. oro. Vilket jag mått mycket bra av.

 

Hon tyckte liksom sköterskorna att vi skulle ta det när det kändes jobbigt, istället för att ligga och ha det jobbigt, är ju helt ofarligt i de små doserna och inga biverkningar. Kändes gott att höra.

 

Hon skulle kolla med infektionsläkarna ang. antibiotika eller inte, svar i eftermiddag. Tänkte inte så mycket mer på det för nu hade ju morfinet tagit över så då mår man hur bra som helst, märker inte ens av att man andas, är bara en aning trött och oföretagsam.

 

 

Tisdag den 19/11

Dags för stora provtagningen till Lund igen, så då blir det väntan med piller och frukost tills de är tagna. Men det är ju en baggis nu sen de satt dit den där picc lessen att ta prover och ge mediciner.

 

Efter prover och frukost kändes det skit med andning och illamåendet, så det blev calling the sister för att få en dos morfin så man kunde komma igång. Tog en kvart så mådde man bra.

 

Blev sen kvar i sängen fram tills de kom med lunchen, klädde sig därefter och tvättade och fixade till sig, tränade en liten stund och kollade lite tidningar som Björn hade haft med sig.

 

Fikade, vilade och åt kvällsmat som förberedelse till fotbollsmatchen. När den sen började vid halv nio fick jag kaffe, ost och kex samt en stor skål marängswizze som kvällsgodis, tack personalen. Nu blir det väl skriverier och insändare för att skattepengarna går åt till storfester. Kanske räknas in i min månadsavgift, ja vet ju inte, men någon måste ju hitta fel och gnälla i SMP.

 

Denna dagen har tack vare lite morfin varit kanonbra. Fotbollen blev ju inte så bra, men man får inte slappna av när man gjort mål. Grattis Portugal ni var bättre.

 

Tack och kram till mina läsare, och beundrare hörs snart igen.


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0