131026-131029

Lördag den 26/10

Nu har det blivit helg igen, var ju nyss måndag morgon vart har denna veckan tagit vägen.

Vaknade med siktet inställt på en bra och spännande dag framför sig.

Känslan var helt ok efter frukost och piller, så kunde nog bli bra.

 

Lämna in V 75-hästarna, och en lottorad.

Framåt elva var det dags att koppla upp sig via resultatservice och kolla resultaten från SSRC-finalen som anordades av Växjö MS ute i skogarna omkring Hovmantorp i rally,

 

Dagen rullade på väldigt trögt, vet inte varför men tränade en stund och tog mig en dusch så jag kan väl säga som så att efter fikat började det rätta till sig i kroppen men då vinglade det ju till på travbanan, jag tror de blandade ihop lotto och hästnummerna, för där stämde det inte mycket.

 

På rallyt skötte sig svärsonen och resten av familjen ypperligt bra tillsammans med alla andra, blev en mycket spännande tävling, transportprickar efter byte av däck så slutade de 4:a i klassen. Men de var riktigt nöjda ändå, Nina fick också pris som bästa codriver i SSRC, sen blev det hård fest natten lång.

 

 

Söndag den 27/10

Jag vaknade ganska säkert i bättre skick än vissa andra denna söndagsmorgon, men det var faktiskt lite tyngre än vanligt att komma igång.

Blev mycket piggare efter morgonsysslorna, vila lite, för sen kom Bengt och hälsade på, vi pratade och hade riktigt trevligt tills det blev dags för lunch, efter den blev det dusch och lukta gott.

 

Mådde riktigt bra med andningen under resten av dagen, trots att duschen var gjord och den gick kanonbra. Fortfarande inga panikattacker i andningen känns hur bra som helst.

Blev en lugn eftermiddag kväll eftersom festfolket var nog trötta och troligen inte körbara efter nattens party.

 

 

Måndag den 28/10

Idag var det ny arbetsdag och då kommer denna underbara doktor på besök och undrar hur det är, om det har ändrat sig upp eller neråt, samtidigt som hon alltid har något att prata om antingen det gäller mig eller de anhöriga.

 

Utredde den nya tabletten, och den kändes faktiskt bättre än sobrilen när det gäller att lugna ner sig.

Så nu kör vi vidare med den.

Mita kom en runda på förmiddagen och hälsade på, var väl kvar 1 timme ungefär, kul att pratas eftersom jag var pigg idag. Vilade en stund efter lunch, för att vakna till när det blev kaffe och kaka.

 

Tränade lite småportioner under eftermiddagen och kvällen, kändes bra så sen blev det TV och sänghäng innan det var dags för att våldta täcket vid halv elva, har börjat bli kvällstrött av den nya medicinen.

 

Tisdag den 29/10

Härlig morgon att öppna ögonen till, lugn och kändes helbra i alla ändar av kroppen. Låg och drog mig till halv åtta, sen kom det frukost, inhallation och piller för att sätta fart på gubben.

Sätta fart är väl synd att säga, önskade väl att ett väl fungerande antiviagra skulle finnas vid behov.

Men jag tror inte de är uppfunna ännu som piller.

 

Hela dagen gick bra med tvättning och klädbyte, matlusten helt ok.

Maja och Anna kom upp vid tretiden och vi hade lite sagostund med hennes bilderbok, jg fick godkänt som läsare bara det inte tog för lång tid att bläddra för då tog hon boken själv.

 

Vi hade jättekul en timme innan det var dags att åka, och precis när de skulle gå så kom mormor Anki också, så då blev det ju lite gos och bus till.

Anki var kvar och jag undrade hur hon mådde men det var ju ingen fara som vanligt, bara lite orolig. Och slutkörd efter allt som varit, hoppas hon kommer igen.

 

Kvällsmaten kom och Anki åkte också hem för att äta och säga hej till Astrid. Sen ligger hon resten  av kvällen i Ankis knä och myser.

Jag kollade TV för routern till bredbandet har inte velat funka nu en tid.

Slumrade till hela kvällen med en halvtimmes mellanrum sen klarvaken en stund för att krypa ner och sova vid 23.00.

 

Blev detta skrivet nu är jag trött//// Kram på Er


Kommentarer

Skicka ditt meddelande här:

Ditt namn:
Spara info?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Din bloggadress:

Meddelande:

Trackback
RSS 2.0